Betöltés...

Stílusos lakás Mosonmagyaróváron

Ár: 43.900.000 Ft

Stílusos lakás a város szívében!

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

Az ingatlan Mosonmagyaróvár városközpontjában található, kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A közvetlen környezetben számos üzlet, étterem és kávézó található, amelyek a mindennapi életet kényelmessé teszik. A városi infrastruktúra jól kiépített, így minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. Az ingatlan központi elhelyezkedése révén ideális azoknak, akik szeretik a pezsgő városi életet. Az egyetemi központ közelsége miatt diákok számára is remek választás lehet. Gyorsan elérhető az autópálya, ami megkönnyíti a regionális utazásokat.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

Az épület 2008-ban épült, modern téglaház, amely kiváló műszaki állapotban van. Az épület karbantartott, szigetelt homlokzattal rendelkezik, ami energiahatékony megoldásokat biztosít. Az épületben található az ingatlan, amelynek udvarára sorompóval zárt parkolórészt is kialakítottak. Esztétikus és rendezett közterületek veszik körül, amelyek hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez. Az épület külseje modern és letisztult, amely jól illeszkedik a városi környezethez. Az udvarban bőven van parkolási lehetőség, így az autóval rendelkezők számára is ideális választás. A parkolóban külön figyelmet fordítottak a biztonságra és a rendezett környezetre.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A lakás légkondicionált, 53 nm-es, két szobás, jó állapotú és kertre néző kilátással rendelkezik. A lakás keleti tájolása biztosítja, hogy reggel napfényben fürödjön a tér, ami frissítően hat a mindennapokra. A 1. emeleti elhelyezkedés könnyedén megközelíthető, bár az épületben nincs lift. Az ingatlan fűtése gáz cirkó rendszerrel működik, amely hatékony és gazdaságos fűtési megoldást nyújt. A lakáshoz tartozik egy saját tároló, amely praktikus megoldást kínál a holmik elhelyezésére. Az erkély ideális reggeli kávézásokhoz vagy esti relaxációhoz.
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 53
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Stílusos lakás Mosonmagyaróváron" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mov-Ing Home