Betöltés...

Modern lakás Komlóstetőn!

Ár: 28.900.000 Ft


Pazar panorámával rendelkező, egyedileg átalakított, gyönyörűen felújított, fiatalos, 58 négyzetméteres lakás Komlóstető legszebb részén, négyemeletes ház harmadik emeletén eladó!

Az ingatlan minden négyzetcentimétere gondos felújításról árulkodik, magas minőségű anyagok, átlátható terek, napfényes helyiségek, praktikus kialakítás jellemzi ezt a szép otthont.

 

Amerikai konyhás nappalit, két hálószobát, gardróbhelyiséget, fürdőszobát, külön WC-t, és közlekedőt alakítottak ki a felújítás során. A hatalmas erkély szinte második nappaliként szolgál, az üvegezés itt is megújult, valamint modern, ízléses padlóburkolatot kapott. 

 

Nemcsak esztétikai felújítást végeztek az ingatlanon, kicserélték a villamos vezetékeket, és a vízvezetékeket is, így ezekre sem lesz gondja az új tulajdonosnak.

 

A lakásban minden nyílászáró új, a beltéri ajtók színe harmonizál a hőszigetelt műanyag ablakokkal, és a konyhabútorral. Az ablakokat redőnnyel is felszerelték.

A meleget lapradiátorok szolgáltatják, konvektorkazán segítségével. Az ingatlan alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik.

 

A lépcsőház tágas, rendezett, tiszta, jó lakóközösség jellemzi az épületet. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van. A közelben bolt, óvoda, iskola egyaránt megtalálható.

 

Ezt a lakást azoknak ajánlom, akik remek ár-érték arányú, felújított, modern ingatlant szeretnének vásárolni családjuk számára, kertvárosias, természetközeli, nyugodt, csendes környéken.

 

Hitelben, CSOK Pluszban bankfüggetlen hitelszakértőnk profi segítséget nyújt!

 

Várom hívását! 


Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Beton
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Modern lakás Komlóstetőn!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Newex Ingatlaniroda