Betöltés...

135 négyzetméteres, eladó lakás - Budapest V. kerület

Ár: 270.000.000 Ft

Eladó az V. kerületben egy frissen és magas színvonalon felújított, második emeleti, erkélyes, dupla komfortos, polgári jellegű luxuslakás a Belváros egyik legkedveltebb utcájában.
A lakás rendkívül világos, minden helyisége ablakos. Két külön bejáratú hálószoba, egy tágas nappali étkezővel, két fürdőszoba, két WC és két gardrób/mosókonyha található benne.
A belmagasság 3,8 méter. A felújítás során a villamos és a fűtési rendszer teljes cseréje mellett minden elemet a legmagasabb minőségben építettek be.
Padlófűtés gondoskodik a melegről, melyet Immergas kondenzációs gázkazán táplál, és a hűtő-fűtő légkondicionáló is wifin keresztül távolról szabályozható.
Az ablakok hő- és hangszigeteltek, háromrétegű Thermoplan üvegezéssel, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel felszereltek. A padlót igazi tölgyfa parketta borítja. A lakás modern kényelmet nyújtó stílusa a régi nagypolgári hangulatot idézi. A fürdőszobák elegáns, minimalista stílusúak, minőségi burkolatokkal, Auralum szaniterekkel és hangulatvilágítással.
Riasztó és kaputelefon rendszer is beépítésre került. A képeken látható egyedi bútorok, a kortárs műalkotások és a felújított eredeti bauhaus lámpák megvásárlása megbeszélés tárgyát képezi. A lakás tehermentes, jogilag rendezett és azonnal költözhető. Önkormányzatnak elővásárlási joga van, de nem fognak élni vele...

A ház története visszanyúlik 1838-ig, amikor is szerb kollégiumként alapították. Nemrégiben a homlokzat visszanyerte eredeti, gyönyörű stílusát.
A környék infrastruktúrája kiváló: iskolák, egyetemek, üzletek, parkok, futópálya, kutyafuttató, kávézók, éttermek és cukrászdák találhatók a közelben. A környék híres a teraszos reggeliző és kávézó helyekről.

Kiváló közlekedési lehetőségek, a metró és a buszok mindössze két perc sétára vannak. Ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy exkluzív, modern otthont keresnek a város szívében."
Tulajdonságok
Település: V. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Veres Pálné utca
Alapterület (m2) : 135
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.07.03
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "135 négyzetméteres, eladó lakás - Budapest V. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum