Betöltés...

Kaposvár belvárosában eladó egy, 52 m2-s, 2 szoba + erkélyes, műanyag nyílászáros, egyedi hőmennyiség mérőórával ellátott panellakás.

Ár: 18.900.000 Ft


Kiváló lehetőség első lakás tulajdonosoknak vagy befektetőknek!

Eladásra kínálunk egy fiatalos stílusú, 52 m²-es, 2 szobás, erkélyes panellakást Kaposvár belvárosában, a Honvéd utcában. Ez a lakás tökéletes választás lehet, akár első lakás tulajdonosoknak, vagy befektetőknek is egyaránt!

A ház részt vett a panelprogramban, így kívülről szigetelt, és új műanyag nyílászárókkal rendelkezik, melyek redőnyökkel vannak felszerelve. A bejárati ajtó is új műanyagból készült, amely nagyobb biztonságot és jobb hőszigetelést biztosít. A lakás 2021-ben teljes átalakításon esett át: a konyha megújult, új konyhabútorral, gáztűzhellyel és villanysütővel felszerelt, és új burkolatokat is kapott. A fürdőszoba 2022-ben teljes körű felújításon ment keresztül, ahol új burkolatok és szaniterek kerültek beépítésre, valamint ekkor történt meg a teljes villanyvezeték cseréje is. A belső nyílászárók szintén ekkor lettek kicserélve.

A ház karbantartott lépcsőházzal és újabb lifttel rendelkezik, mely biztosítja a kényelmes közlekedést. Az erkélyről panorámás kilátás nyílik a városra, amely különleges élményt nyújt az itt lakóknak.

Ez a lakás nemcsak otthont, hanem egy kiváló befektetési lehetőséget is jelent. Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és nézze meg személyesen ezt a fantasztikus lakást!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 18,9 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_panellakas_Kaposvar/6706901/

Azonosító: E-274

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

 

 

 

 

 

 


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 9. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Kaposvár belvárosában eladó egy, 52 m2-s, 2 szoba + erkélyes, műanyag nyílászáros, egyedi hőmennyiség mérőórával ellátott panellakás." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99