Betöltés...

Bethlen utcán, 46 m2-es, 1+1 szobás, 6. emeleti lakás eladó - Debrecen

Ár: 36.500.000 Ft

Belváros vonzáskörzetében, a Bethlen utcán, 42 m2-es, 1+1 szobás, nagy erkélyes, mért fűtéses, hatodik emeleti, rugalmasan birtokba vehető, kis rezsijű lakás eladó.

Irányár: 36.500.000 Ft.

Érdeklődni:

******************
Részletes leírás:
******************

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, séta távolságon belül minden, a hétköznapokban szükséges üzlet és szolgáltatás elérhető. Tömegközlekedési eszközök tekintetében is széles a választék. Akár az egyes, akár a kettes villamos megállója egy sóhajtásnyira, buszmegálló szinte a ház előtt.

A Kossuth tér még andalogva sincs tíz perc távolságra.

A társasház épülete vasbetonvázas technológiával épült, téglafalakkal, tizenhat emeletes kivitelben.

Az eladásra kínált lakás a hatodik emeleten található, tájolását tekintve a szobák nyugati irányba, vagyis a Bethlen utca felé, a konyha és a fürdő keleti, vagyis a Péterfia utca irányába néz.

A lakás a lépcsőházon belül köztes elhelyezkedésű, így minden oldalról védett és fűtött.

A 46 m2-es lakótér tágas, és praktikus elrendezésű. Minimális átalakításnak köszönhetően (egy válaszfal kivételre került) a konyha, étkező funkcióval is rendelkezik, így sokkal kellemesebb lett a térérzet is.

A nagyszobából közelíthető meg az erkély, ami valójában mind két szoba szélességében fut. Ennek köszönhetően, idekint kényelmesen elfér egy kis asztal két székkel, és még a ruhaszárítónak is marad bőven hely.

A félszoba egyaránt megközelíthető a nagyszobán keresztül, vagy egy külön közlekedőn keresztül is. Ebből a közlekedőből nyílik a fürdő, ami egyben van a WC-vel. Külön kiemelendő tény, hogy a fürdő rendelkezik ablakkal, ami szabadtérre szellőzik.

Plusz adalék a praktikumok sorában az, hogy a konyhához tartozik egy kis spájz, ami kellő mennyiségű elemózsiát képes magába fogadni.

A lakás állapotváltozásának tekintetében a 2017-es év kiemelendő. Ekkor lett kicserélve a külső nyílászárók a két szobában, és a fürdőben, ekkor került beépítésre a konyhabútor, a hozzá tartozó tűzhellyel együtt.

Rezsi tekintetében abszolút versenyképesek a számok, a közös költség 11.730 Ft., a téli hőszolgáltatói díj 13.000 Ft. körül mozog, amiből szezon végén még vissza is térít a szolgáltató.

Tulajdoni viszonyok tekintetében is minden rendben van, egy tulajdonos van, és a tulajdoni lap tehermentes. Birtokbaadás a kialkudott vételár megfizetésének tekintetében, rugalmasan megoldható.

A lakás a jelenlegi bútorokkal együtt is megvásárolható, az ingóságok külön megállapodás részét képezik. A szokványos tartozékok, mint a konyhabútor és tűzhely természetesen kérdés nélkül maradnak.

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 46
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Bethlen utcán, 46 m2-es, 1+1 szobás, 6. emeleti lakás eladó - Debrecen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Harmónia Ingatlaniroda, Cserven Gábor