Betöltés...

Eladó avasi lakás

Ár: 26.500.000 Ft


Befektetőknek, pároknak és gyermekes családoknak ajánlom ezt a Középszer utcán található  kiváló elrendezésű, 5. emeleti, 2+1 szobás, 61 m2-es lakást erkéllyel.

 

A lakásba belépve egyből szembetűnő lehet bárkinek a lakóterek remek elrendezése. A bejárati ajtótól balra nyílik az ingatlan egyik hálószobája, ahonnan csendes parkra nyílik a kilátás. Az előszobából tovább haladva jobbra találjuk a kényelmes méretű, világos nappalit. A mellette található hálószoba jelenleg külön bejáratú, de lehetőség van a nappalival való egybenyitásra is. Ebből a szobából lépünk ki az erkélyre, ahonnan panoráma tárul elénk. A folyosóra visszalépve érkezünk a konyhába és étkezőbe. A konyha méretét tekintve kényelmesen főzhet majd a háziasszony és tartozik hozzá egy kedves étkezőhelyiség. A modern, egyedi konyhában minden beépítésre került, itt élmény lesz a főzés. A fürdőszoba mérete átlagos, minden kézre áll és a WC külön helyiségben van. Ez a fajta elosztás lehetővé teszi, hogy a 2 hálószobát egymástól viszonylag távol rendezzük be magunknak, amivel tényleges privát teret hozhatunk létre.

 

A lakásban 2021-ben a víz-, villanyvezeték fel lett újítva, valamint az összes helyiségben a burkolatokat és a nyílászárókat kicserélték. Az új külső nyílászárókra redőnyt és szúnyoghálót is felszereltek. A belső nyílászárók is újak, valamint a több ponton záródó bejárati ajtó is. Konyhán kívül a fürdőszoba és az illemhelyiség is új arculatot kapott, valamint az egyedi beépített szekrény praktikus lehetőség tárolás szempontjából.

 

Ennek a lakásnak kedvező a rezsije, a kellemes melegről és a meleg vízről távfűtés gondoskodik, emellett másodlagos fűtésként rendelkezésre áll egy mono split klíma is, melyek a nyári melegben pedig az egész lakást lehűtik.

 

Az épület rendezett, kiváló a szomszédság és a közös képviselet. 
A közelben található az iskola, óvoda, több kis üzlet és bevásárlóközpont. A belvárosba és más irányokba a közvetlen közelben lévő buszmegállóból indulva minden könnyedén elérhető. Az autópálya öt percnyire található. A parkolás az utcán lehetséges ingyenesen, mindig lehet szabad parkolót találni

 

Ha megtetszett Önnek ez a nagyszerű lakás, hívjon mielőbb, ne maradjon le róla. Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, 12 bank kedvező ajánlataiból választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet! Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

 

 


Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 5. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó avasi lakás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien