Betöltés...

Újszerű lakás a mosonmagyaróvári belvárosnál - Mosonmagyaróvár

Ár: 37.500.000 Ft

Kulcsrakész otthon, kiváló befektetés!

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

Az ingatlan Mosonmagyaróvár belvárosától pár lépésre, csendes családi házas övezetben található. Kiválóan megközelíthető gyalogosan és autóval is. A környék biztonságos és csendes, ideális a fiatalok számára. Jól karbantartott, rendezett környezetben helyezkedik el.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

A 2019-ben épült épület modern és korszerű, tégla szerkezettel, homlokzati szigeteléssel. Az ingatlan az épület 3. emeletén található, így csendes és zavartalan. Az épület háromszintes, amely az intim lakókörnyezetet biztosítja. Az udvarban biztonságos parkolási lehetőség adott. Az épület újszerű állapotú, karbantartása rendszeresen történik. A homlokzati burkolatok és nyílászárók modern megjelenést kölcsönöznek. Az épületben lift nincs, azonban a lépcsőház világos és tiszta.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**A lakás 36 nm alapter

ületű, de tetőtéri kialakítása miatt jóval tágasabbnak érződik. Egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy jómérető nappali-konyha található benne, ideális fiatal párok vagy egyedülálló fiatalok vagy befektetők számára. Az ingatlan újszerű állapotban van, melyből a minőségi anyagok és modern kialakítás is tükröződik. Az elrendezés praktikus, minden helyiség maximálisan kihasznált. Az ingatlanban légkondicionáló, a tetőtérben ez biztosítja a kellemes klímát. Erkély és terasz nincs, de a nagy ablakok rengeteg természetes fényt engednek be. Ideális fiataloknak első lakásnak vagy befektetésként.
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Alapterület (m2) : 36
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Újszerű lakás a mosonmagyaróvári belvárosnál - Mosonmagyaróvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mov-Ing Home