Betöltés...

Eladásra kínálom a 8. kerületben ezt a 27m2-es 1 szoba + fekvőgalériás felújítandó, de igény szerint költözhető állapotú 2. emelti téglalakást az Orczy kert szomszédságában!

Ár: 25.500.000 Ft


Befektetők első lakás vásárlók figyelmébe ajánlom ezt a 27m2-es 1 szoba + fekvőgalériás 2. emeleti felújítandó téglalakást a Közszolgálati Egyetem szomszédságában!  Az ingatlanban az elmúlt években némi felújítás történt, a fürdőszobában a konyhában és az előszoba padlózatát is kicserélték, így az ingatlan akár azonnali költözésre is alkalmas egy festés után. A szobában mindkét oldalon a fal szigetelt a nyílászárók jó állapotnak örvendnek. Elhelyezkedése nagyszerű a Ludovika (Orczy kert) és a Füvészkert gyalogosan, közlekedés szempontjából 10 percre a metró 5-6 percre busz és a troli is megtalálható, ahonnan a belváros karnyújtásnyira. Az Egyetemek jól megközelítése miatt tökéletes kiadásra is. Jöjjön nézze meg mielőbb! 


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladásra kínálom a 8. kerületben ezt a 27m2-es 1 szoba + fekvőgalériás felújítandó, de igény szerint költözhető állapotú 2. emelti téglalakást az Orczy kert szomszédságában!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien