Betöltés...

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Balaton utca

Ár: 106.900.000 Ft

Eladásra kínálunk egy exkluzív, 40 m2-es, magas minőségben FELÚJÍTOTT, PRÉMIUM kategóriás lakást Budapest belvárosának szívében, az V. kerületben.

Elhelyezkedés: A lakás kiváló helyen található, Budapest legpatinásabb környékén, ahol minden fontos létesítmény és látnivaló könnyen elérhető. A környéken számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség várja a lakókat, beleértve kávézókat, éttermeket, múzeumokat, bevásárlóközpontokat és kulturális intézményeket. A közlekedési lehetőségek is rendkívül kedvezőek, így a város bármely pontja gyorsan és könnyedén megközelíthető.

Lakás jellemzői: A 40 m2-es lakás teljes körű felújításon esett át, amelynek során a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagokat használtak. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és egy önálló gardróbbal rendelkezik, így ideális választás egyedülállók vagy párok számára.
A téli hónapokban a meleget az okos vezérlésű, helyiségenként szabályozható elektromos padlófűtés biztosítja. A nyári hónapokban a hőség ellen az inverteres klímaberendezéssel lehet védekezni.

Felújítás: A felújítás során elsődleges szempont volt a minőség és a hosszú távú fenntarthatóság. Ennek eredményeként csak prémium anyagok kerültek beépítésre. A modern, letisztult design és a kiváló funkcionalitás harmonikus egyensúlyt teremt az otthonosság és a luxus között.

Berendezés: A lakás TELJES BERENDEZÉSSEL KERÜL ELADÁSRA ,így az új tulajdonos azonnal birtokba veheti és élvezheti az otthon kényelmét. A bútorok és kiegészítők gondosan válogatottak, hogy a legmagasabb színvonalat képviseljék, és harmonikusan illeszkedjenek az ingatlan stílusához.

Ez a prémium lakás tökéletes választás azok számára, akik értékelik a luxust, a kényelmet és a kiváló elhelyezkedést. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!

ID:370280 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370280
Tulajdonságok
Település: V. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Balaton utca
Alapterület (m2) : 40
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, V. kerület, Balaton utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat