Betöltés...

Hatvani István utcán, 55 m2-es, 2 szobás, erkélyes lakás eladó - Debrecen

Ár: 44.900.000 Ft

Egyetemek vonzáskörzetében, a Sestakerti városrészben, a Hatvani István utcán, zárt udvarral rendelkező társasházban, 55 m2-es, 2 szobás, tömbfűtéses, erkélyes, klímás, harmadik emeleti lakás, zárt udvaron gépkocsi parkolóval eladó.

Irányár: 44.900.000

Érdeklődni:

********************
Részletes leírás:
********************

A környék minden tekintetben kiválónak mondható. Egyrészt végtelenül csendes, az utcában minimális az autóforgalom. Másrészt minden, a hétköznapokban szükséges üzlet és szolgáltatás gyorsan elérhetőek.

Tömegközlekedés szempontjából is jók az adottságok, a kettes villamos nagyjából öt perc séta, de több buszjárat megállója is hasonló távolságra elérhető.

Az Egyetemek séta távolságban, legyen szó az Egyetem téri, vagy a Böszörményi úti Campusról.

A társasház épülete csúsztatott zsalus technológiával épült, háromemeletes kivitelben, házközponti, vagy más néven tömbfűtéssel. Szintenként három lakás kapott helyet, így mindössze tizenkét lakással rendelkezik a lépcsőház.

A több lépcsőházat magába foglaló épületegyüttes mögött egy zárt, udvar, pontosabban park található, ahol az itt lakók számára parkoló is kialakításra került.

Az eladásra kínált lakás a harmadik emelet van. Tájolás tekintetében az erkélyes szoba délnyugat felé, vagyis a parkra, a másik szoba és a konyha északkeleti irányba, vagyis a Hatvani István utcára néz.

Az 55 m2-es lakóterület praktikus elrendezésű. A szobák tágasak és külön bejáratúak, a konyha kényelmes méretű, a fürdő és a WC egymástól külön-külön kapott helyet.

A 2019-es évben felújították a komplett fürdőt, és a konyhát, a külső nyílászárókat 2023-ban cserélték, műanyag hőszigeteltekre.

A rezsi abszolút kezelhető mértékű, a havi állandó díj 24.000 Ft., ami magába foglalja a közös költséget, a használati meleg vizet és a fűtésátalányt. Ezen kívül mindössze a hideg vizet és a villanyt kell fizetni, amik elszámolása természetesen külön fogyasztásmérők alapján történik.

Tartozik a lakáshoz egy nagyméretű pince helyiség felének használati joga, ahol kényelmesen elfér több kerékpár, autógumik, és még bármi is.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. Birtokbaadás rugalmasan megoldható, a bérlő július 31. nappali kiköltözik.

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 55
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Hatvani István utcán, 55 m2-es, 2 szobás, erkélyes lakás eladó - Debrecen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Harmónia Ingatlaniroda, Cserven Gábor