Betöltés...

Szállodai apartmanok Siófokon, pár száz méterre a Balatontól

Ár: 26.550.000 Ft

Rendkívül kedvező áron kínál teljesen felújított apartmanokat Siófokon pár száz méternyire a Balatontól a LIDO HOME ingatlan iroda. Egy 1990-es években épült szállodát újítottak fel teljes körűen, így hozták létre azt az apartmanházat, amelynek egységei bérbeadásra (pl. airbnb) és természetesen nyaralásra, sőt téli használatra is alkalmasak. Az apartmanok mindegyike rendelkezik saját mini konyhával és minden igényt kielégítő fürdőszobával. Az épület homlokzata is megújult, hőszigetelést és új nyílászárókat kapott. Egyedi dizájn alapján készült nagyvonalú közlekedő terek, tágas folyosók, igényes kialakítás jellemzi az épületet, mely a megújult Balatonszéplak-felsői vasútállomás szomszédságában fekszik, a siófok-ezüstparti szabad strand mindössze 800 m-re található. Az egész házban teljesen új elektromos rendszert építettek ki, wi-fi és kábel tv elérhető minden apartmanban. Az inverteres, A++ energiaosztályú hűtő-fűtő klímák távolról is vezérelhetők wi-fi-n keresztül. A konyhákba mosogató tálcát, kerámia főzőlapot, alsó/felső szekrényt tettek és kiépítették a hűtőszekrény kiállást. Fotóink tájékoztató jellegűek, az egyik berendezett mintalakásban készültek. Az épületben már ezen a nyáron ( 2024. július közepétől) birtokba vehető lesz 25 db. szállodai apartman 15-87 m2 nagyságban, 20.850.000.--től 64.500.000.-Ft közötti árakon. Jelen apartman a legolcsóbbak közül való, a második emelet 206-os számú. A lakrészekhez külön az alagsorban 6-9 m2-es tároló is vásárolható 1,5 és 2,2 millió közötti árakon.
Ezen az ingatlanon túl mintegy 3.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a Siófoki szállodai apartman, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Hétvégén is állunk rendelkezésére!
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 26
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Szállodai apartmanok Siófokon, pár száz méterre a Balatontól" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok