Betöltés...

Miskolcon a Hotel Palota Lillafüred**** előtti részen eladó egy társasházi lakás!

Ár: 24.900.000 Ft


Miskolc Lillafüred elején, Felsőhámorban eladó egy 55 m2-es lakás, egy kétlakásos társasházban. Az ingatlanhoz tartozik egy 300 m2-es zárt kert közös használatban, egy 4 m2-es tároló, egy fedett kocsibeálló, és egy 16 m2-es különálló üzlethelyiség is, amely jelenleg nyárikonyhaként van berendezve.

A ház téglából épült, cserépfedéssel, és az elmúlt években jelentős felújításokon esett át. 2022-ben a teljes elektromos hálózat rézvezetékekkel lett felújítva, míg 2021-ben új kondenzációs gázkazán került beszerelésre, biztosítva a gazdaságos és hatékony fűtést. Ugyanebben az évben a fürdőszoba is teljes átalakuláson ment át. Az ablakok fa szerkezetűek, melyek megbízhatóan szolgálják a lakás komfortját.

A 300 m2-es zárt kert ideális hely pihenésre és kertészkedésre, míg a 4 m2-es tároló praktikus megoldást kínál a tárolásra. A fedett kocsibeálló jelenleg más funkciót lát el, de könnyedén visszaalakítható eredeti rendeltetésére.

Ez az ingatlan kiváló választás mindazok számára, akik egy békés, természetközeli otthont keresnek Lillafüred gyönyörű környezetében, ugyanakkor szeretnék kihasználni a különálló üzlethelyiség nyújtotta lehetőségeket is.

Helységlista: Nappali, Szoba, Konyha, Közlekedő, Fürdőszoba + WC

Amennyiben első otthonát, vagy egy kiváló hétvégi ingatlant keres kérem hívjon és örömmel megmutatom Önnek ezt a kellemes GYÖNGYSZEMET!
 


Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Komfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.18
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Miskolcon a Hotel Palota Lillafüred**** előtti részen eladó egy társasházi lakás!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Newex Ingatlaniroda