Betöltés...

Eladó lakás, Budapest 21. ker. - Budapest XXI. kerület

Ár: 27.500.000 Ft

Eladó egy csodálatos, 34 mn-es tégla építésű, 1980-ban épült társasházi lakás, mely kitűnő állapotban van, és rendkívül jó fényviszonyokkal rendelkezik. Az ingatlan összközműves és teljesen tehermentes, így az új tulajdonos azonnal birtokba veheti. A kertre néző kilátás nyugodt és idillikus életérzést garantál. A ház nem csupán első otthonnak tökéletes választás, hanem befektetők számára is kiváló lehetőséget kínál, köszönhetően a saját lekerített kertrészének és a felújított állapotának.


A lakás központi helyen található, ami egyszerű hozzáférést biztosít a város főbb pontjaihoz. A belső tér felújításánál az ön kényelmét szem előtt tartva, a helyiségek maximális kihasználására törekedtek a berendezésekkel., melyek harmonikusan ötvözik a modern stílust és a funkcionalitást. A konyha teljesen felszerelt, a magas minőségű háztartási gépekkel együtt, melyek a vételár részét képezik, így Önnek nem kell további beruházásokba fektetnie.

A lakóterület tökéletes elrendezése és a jó minőségű felújítás, ami tartalmazta a vízvezetékek, az villanyvezetékek (3x16 amper, valamint éjszakai áram) cseréjét. ami nagyban csökkenti a havi kiadásokat, valamint az ingatlan külső szigetelést is kapott, ennek az ingatlannak a KÖZÖS KÖLTSÉGE O FT: Az ingatlan azok számára is ideális választás, akik saját kertes otthonra vágynak, de nem szeretnének lemondani a városközpont közelségének kényelméről. A lekerített kertrész kiváló helyet biztosít a kikapcsolódásra és a családi összejövetelek számára egyaránt.
A település, ahol ez a csodálatos kis ház található, ideális lakóhely mindazok számára, akik a városi élet pezsgését szeretik, mégis vágyakoznak a természet közelségére és a csendes, nyugodt otthoni környezetre. A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a központi fekvésének köszönhetően minden fontos helyszín karnyújtásnyira van. Iskolák, óvodák, üzletek és a szórakozási lehetőségek széles skálája teszi még vonzóbbá ezt a kerületet az otthont keresők számára. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen kedves kis otthonban kezdje meg új életét!
Kérdéseivel. vagy megtekintési szándékával kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén.
Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 31
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás, Budapest 21. ker. - Budapest XXI. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Halásztelek