Betöltés...

Teljesen felújított, napfényes, háromszobás lakás eladó Eger lajosvárosi részén!

Ár: 38.500.000 Ft


Csendes, barátságos utcában eladó egy 55 négyzetméteres világos, fiatalos lakás a 2. emeleten. Ha fontos számodra, hogy közelben legyenek boltok, de mégis csendes, békés helyen élj, akkor ez a lakás ideális lehet számodra. A közlekedés is ideális, hiszen 5 perc sétára van buszmegálló.

 A lakóközösség kiváló, segítenek egymásnak, odafigyelnek a másikra. A ház rendezett, parkosított kerttel rendelkezik, ahol még játszótér is található, így amíg a gyerkőc játszik, ti grillezhettek, vagy akár nyársalhattok is.

A lakást 2018-ban teljeskörűen felújították, villanyvezetéket korszerűsítették, külső és belső nyílászárók is cserélve lettek. A hálószobában a melegebb napokra található egy hűtő-fűtő klíma, így nem kell aggódnod, hogy meleg lesz a lakásban nyáron.

Nagyon jó elrendezése van az ingatlannak, bejárattal szemben van a nagyszoba, amiből egy eszméletlen hangulatos kis erkély nyílik, munka után csak kiültök, megbeszélitek a nap történéseit, miközben hallgatjátok a madarak csicsergését. Az egyik kiszobát berendezed hálónak, míg a másik akár lehet egy étkező is, vagy egy vidám gyerekszoba, csak rajtad áll.

Ingyenes parkolás lehetséges az utcán, de ha netán szükséged lenne agy garázsra, akkor bérelhetsz is egyet a házzal szemben.

Ugye milyen jól hangzik?  Ide tényleg csak költöznöd kell! Hívj még ma, és egyeztetünk, hogy beleszeress ebbe a kedves, hangulatos lakásba!


Tulajdonságok
Település: Eger
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Beton
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Teljesen felújított, napfényes, háromszobás lakás eladó Eger lajosvárosi részén!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan