Betöltés...

Felújítás Alatt Álló Kis Lakás Zöld Környezetben Nagyzuglóban alkalmi áron!

Ár: 35.500.000 Ft


Folyamatban van ennek a kis zuglói otthonnak a felújítása. A nyílászárók már ki lettek cserélve műanyag ablakokra. így a lakás világosabb és energiatakarékosabb lett. A szobába már meg lett véve a laminált parketta is. Viszont az eladó korára tekintettel már nem tud több energiát bele fektetni a felújításba. Illetve ezen a ponton az új tulajdonos saját képére tudja formálni a lakást. A csövek cserélve lettek, ám a vezetékek felújításra várnak, így ez a lakás modernizálása még teljesebb lesz.

A lakás varázslatos zöld övezetben fekszik, így a nyugalom és a friss levegő garantált. Mégis, minden, amire szüksége lehet, könnyen elérhető a közelben. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a parkra, így minden évszakban élvezheti a természet szépségeit.

A lakás kiváló lehet befektetésnek, hiszen a környéken sokan keresnek kiadó lakásokat. Vagy akár ideális lehet Pesten egyetemet kezdő gyermeknek az iskolakezdésre felújítani. Valamint fiatal párok első otthonaként is optimális.

Amennyiben Ön szeretné befejezni ezt az otthont a saját ízlése szerint, és szeretne egy olyan környéken lakni, ahol a városi élet és a természet közelsége tökéletes harmóniát alkot, ne habozzon! Hívjon egy megtekintésért, hogy mielőbb megvehesse ezt a lakást!


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Beton
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Felújítás Alatt Álló Kis Lakás Zöld Környezetben Nagyzuglóban alkalmi áron!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan