Betöltés...

Eladó 37 nm-es Panellakás Miskolc

Ár: 16.500.000 Ft

Szeretne egy alacsony rezsivel rendelkező lakást?Akár saját lakásként, akár befektetési célból keres ingatlant, ez a lakás képes megfelelni minden igénynek. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy a város felett, napsütötte, bútorozott lakásban élhessen!
Az ingatlan ideális választás azok számára, akik egy különleges helyre vágynak, ahol a város lüktetése és a természetes fény harmóniában ötvöződik. A rendkívül praktikus és racionális elosztással rendelkező lakás 1 egész és egy fél szobából, fürdőszobából, előszobából és konyhából áll.Ráadásul nem régen teljes felújításon esett át az ingatlan!

Belépve az otthonba, az első, ami szemet szúr, az a szobákból nyíló lenyűgöző kilátás. A lakás minden szeglete napfényben úszik, ami kellemes és meleg hangulatot biztosít az évszakok során. A bútorozott tér nem csak kényelmes, de praktikus is – az alacsony rezsi költségeknek köszönhetően nem kell aggódni a hónap végén érkező számlák miatt!
A páratlan panorámával rendelkező, napfényes ingatlan, mindössze 16,5 mFt áron az Öné lehet!Szeretné megtekinteni az ingatlant?Kérem telefonáljon és megmutatom Önnek!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!
Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 37
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Anyaga: Panel
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 37 nm-es Panellakás Miskolc" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Duna House - Jászberény