Betöltés...

Eladó Szombathely, Zöldövezetben

Ár: 33.000.000 Ft

Szombathely csendes zöldövezeti környezetében, szépen felújított, alacsony rezsijű csúsztatott zsalus lakás eladó. A háztömböt a közeljövőben felújítják. Kényelmes tiszta lépcsőházon keresztül jutunk az első emeleti ingatlanba. Jó tájolásának köszönhetően rendkívül világos. A felújítás során hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, redőnyökkel felszerelve. A víz-lefolyórendszer is megújult , a radiátorok cseréje is megtörtént. Minőségi hideg-meleg burkolatok kerültek beépítésre. Az áttervezett konyha jó hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Hálószobájához gardrób is tartozik. Az emeleten saját tárolóval rendelkezik, de a pincében saját 2 m2-es tároló is tartozik az ingatlanhoz.
Szinte minden karnyújtásnyira helyezkedik el a lakótömb közelében, ami a kényelmes lakhatást biztosítja. Iskola, óvoda, bevásárló központok, orvosi rendelő, gyógyszertár. Tömegközlekedés is kielégítő. Ha a városból szeretnénk kijutni, a körgyűrű is gyorsan elérhető. Vonzóvá teszi még a Csónakázó-tó közelsége, a sok zöld terület, kutyafuttató. Befektetésnek is remek lehetőség, a tulajdonos visszabérelné. A lakás akár teljes berendezéssel is eladó.
Ha hitelre vagy állami támogatásra van szüksége, abban is segítséget tudunk nyújtani. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366215
Tulajdonságok
Település: Szombathely
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Zöldövezetben
Alapterület (m2) : 55
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó Szombathely, Zöldövezetben" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat