Betöltés...

72 négyzetméteres, 2 szobás, jó állapotú, eladó lakás - Budapest VI. kerület

Ár: 80.000.000 Ft

Kiváló lehetőség várja Önt Budapest szívében! Eladó ez a 72 négyzetméteres, 2. emeleti lakás a VII. kerületben, a Nagy Diófa utcában. Az ingatlan rendelkezik Airbnb engedéllyel, így ideális választás azoknak, akik befektetni szeretnének vagy saját otthont keresnek a belvárosban.

A lakás tágas nappalival, étkezővel, két hálószobával (ebből egy galériázott), konyhával, fürdőszobával és toalettel rendelkezik. Kilátás nyílik a csendes, nyugodt, fás belső udvarra, így a nyugalom és a zöld környezet garantált.

A nappaliban egy nagyméretű ágyazható kanapé található, ami kétágyas ággyá is átalakítható, mellette pedig egy étkezőasztal székekkel. Az okos TV lehetővé teszi a szórakozást, melyen kényelmesen élvezheti a kedvenc filmjeit és sorozatait.

A konyha minden szükséges felszereléssel rendelkezik, hogy otthonosan érezze magát, és még a legigényesebb ételkészítést is könnyedén elvégezhesse. A légkondicionáló pedig gondoskodik a kellemes hőmérsékletről bármikor.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy minden fontos helyszín gyalogosan elérhető legyen. A belváros látnivalói, üzletei, éttermei mind mind csupán 500 méteren belül találhatóak.

Az eladási ár 80 millió forint, mely tartalmazza a teljes berendezést és gépesítést. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és váltson az igazi belvárosi életstílusra most!
Tulajdonságok
Település: VI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Nagy Diófa utca
Alapterület (m2) : 72
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "72 négyzetméteres, 2 szobás, jó állapotú, eladó lakás - Budapest VI. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum