Betöltés...

Eladó 62 nm-es Újszerű állapotú Panellakás Budapest XXI. kerület Csepel- Bánya Erdősor Szigligeti BESZ társasház

Ár: 48.900.000 Ft

Eladó Csepelen, Bánya utcában utcában egy 62 nm-es, II. emeleti napfényes lakás, 1+2 szobás világos erkélyes . A nappali egy 4 nm-es erkéllyel kapcsolatos.
Az ingatlan a társasház 2. emeletén van, lift nincs, saját tároló tartozik hozzá. A lakás jó állapotú a fürdőszoba teljesen felújított a nyílászárok cseréje részben megtörtént, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Kiváló elosztásának köszönhetően, családok részére is ideális. CSOK plusz felvételére alkalmas.
A ház lakóközössége jó, környéke rendezett, parkosított, közvetlen közelben játszótér, infrastrukturálisan kiváló .
Busz járatok megállója 1 percre található, így Budapest belvárosa is könnyen elérhető fél órán belül, tömegközlekedve is. Csepel központjától pár percre . Alacsony rezsi, kitűnő infrastruktúra! A lakás előtti nagy park található padokkal és játszó térrel. A távfűtés miatt alacsony a rezsi a radiátorok egyedi mérővel vannak felszerelve. A ház északi oldala szigetelésre került, a lépcsőházban kicserélték az ablakokat.
A társasház egy zöld parkot ölel át . Forgalommentes a környezet. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, tornacsarnok, kézilabdacsarnok, Csepel plaza, Szabó Magda Kulturális központ, Lidl, Aldi, Spar, Jó közlekedés buszok és a HÉV végállomás is a közelben .

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat és egyéb (pl. babaváró programot) kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Várom megtisztelő hívását.
Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Csepel- Bánya Erdősor Szigligeti BESZ társasház
Alapterület (m2) : 62
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Anyaga: Panel
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 62 nm-es Újszerű állapotú Panellakás Budapest XXI. kerület Csepel- Bánya Erdősor Szigligeti BESZ társasház " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó