Betöltés...

Karácsony György utcán, 53 m2-es, 2 szobás, csendes fekvésű lakás eladó - Debrecen

Ár: 33.900.000 Ft

Belváros vonzáskörzetében, a Karácsony György utcán, csendes fekvésű, kis rezsivel rendelkező, 53 m2-es, 2 szobás, mért fűtéses, jó állapotú, tizedik emeleti lakás, rendezett tulajdoni viszonyokkal, SÜRGŐSEN eladó.

Irányár: 33.900.000 Ft.

Érdeklődni:

*******************
Részletes leírás:
*******************

A városrész igazán kiváló ellátottsággal rendelkezik, van itt bölcsőde, óvoda, iskola, piac, élelmiszerbolt, posta, pékség, tejbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár és még sorolhatnánk. Az utóbbi évek városfejlesztésének köszönhetően, a lakótelep belső területén kellemes pihenőparkot alakítottak ki, gyerekek számára játszótérrel, a szülők számára padokkal, pihenőkkel. Tömegközlekedés tekintetében is szinte teljes a paletta, a város számtalan pontjára lehet innen közvetlen járattal eljutni, legyen szó busz- vagy troli járatokról. Autóval akár közvetlenül a lépcsőház előtti szerviz úton lehet biztonsággal és ingyenesen parkolni.

A Karácsony György utca a lakótelepen egy kiemeltebb blokknak számít, ami a lépcsőház rendezettességén és állapotán is egyértelműen látszik. A közös képviseletet ellátó szervezet igencsak jó gazdája a közös épületrészeken, rendszeres a felújítás és állagmegóvás, valamint a fejlesztésekre is mindig rendelkezésre áll a szükséges összeg. Ennek köszönhetően a teljes lépcsőház, a földszinttől a zárószintig fel van újítva (komplett festés,valamint minden szint és a teljes lépcsőház burkolása), a lift komplett cseréje (fülkéstől, komplett gépészettel együtt), és most a teljes Karácsony György utcai épületsor tetőszigetelése történik meg a közeljövőben. Ez utóbbi sem azért, mert gond lenne, hanem mert most járt le a szigetelés „kihordási ideje”, és szeretnék megelőzni az esetleges problémákat.

Az eladásra kínált lakás a tizedik emelet található, az épületen belül köztes elhelyezkedéssel, így minden oldalról védett és fűtött. A szobák ablakai csendes, belső területre néznek, tájolásukat tekintve keleti irányba. A panoráma pazar, a teljes csapókerti városrészre rálátni, de tiszta időben még a Bihari hegyek sziluettje is kirajzolódik a horizonton.

Az 53 m2-es lakótér praktikus elrendezésű, a szobák tágasak, a fürdő és a WC külön-külön, és az előszobából még egy gardrób helyiség is nyílik.

A 2019-es évben történt legutóbb egy nagymérvű felújítás, ekkor lettek az ablakok műanyagra, és a bejárati ajtó biztonsági ajtóra kicserélve. Ekkor lettek a szobák és a közös helyiségek újra padlózva és festve, a konyhabútor felújítva, valamint az elektromos rendszer felülvizsgálva, kismegszakítók cserélve.

Rezsi tekintetében szintén csak jó hírekkel szolgálhatok, a közös költség 10.900 Ft. , a téli hőszolgáltatói díj 15.000 Ft. körül mozog, amiből a szezon végén a szolgáltató mindig vissza térit, több hónapnyi összeget.

A lakás tulajdoni viszonyai teljesen rendezettek, egy tulajdonos van, a tulajdoni lap tehermentes.

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 53
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Karácsony György utcán, 53 m2-es, 2 szobás, csendes fekvésű lakás eladó - Debrecen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Harmónia Ingatlaniroda, Cserven Gábor