Betöltés...

Hangulatos belső kétszintes, négyszobás, 100 négyzetméteres lakás eladó Eger legjobb városrészében!

Ár: 43.500.000 Ft


Nagycsaládosok figyelem, ha be akartok költözni Egerbe és nem szeretnétek feladni a vidék csendjét akkor ez a lakás nektek való. Az ingatlan világos, tágas, 4 szobával rendelkezik, így bőven van benne hely akár 3-4 gyermek részére is. Nagyon csendes, nyugodt környék, ide szinte csak az jön, aki itt lakik, vagy látogató.

A lakás egy 5 lakásos társasház 2. emeletén található. Belső kétszintes az ingatlan. Alul van két szoba, amiből az egyiket egy gyönyörű üvegtéglafal teszi egyedivé, a másik pedig lehet a szülői háló is, illetve itt található még a konyha étkezővel és egy spájzzal, fürdő, WC. Az emeleten pedig két normál méretű szoba található, egyedi kialakítással.  

Amíg főzöl a gyerekek nyugodtan játszhatnak a zárt udvaron. A házak között van egy kis tetővel ellátott kiülős rész, ahol olvashatod a kedvenc könyvedet, cseverészhetsz a szomszédokkal, míg a srácok szaladgálhatnak, focizhatnak a zöld udvaron.

A 15 cm-es szigetelésnek köszönhetően a rezsi nagyon alacsony, illetve nyáron is kellemes a hőmérséklet. A lakóközösség kiváló, az ingatlan rendelkezik megtakarítással. A fűnyírással, sövényvágással kertgondozással se lesz gondod, hiszen ez mind benne van a közös költségben.

A lakáshoz tartozik két tároló is, amiből az egyik saját, a másikon is csak ketten osztoztok, illetve egy bicikli tároló. A ház előtt van parkolási lehetőség, de ha szükséged lenne egy garázsra az is megoldható.

Akár befektetésnek is kiváló lehet a négy szoba egyetemistáknak való kiadásával.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, most alkalmi áron tiéd lehet ez a kellemes, csendes, tágas lakás! Hívj minket még ma, hogy megvehesd és élvezhesd ezt a csodás ingatlant!


Tulajdonságok
Település: Eger
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Beton
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Hangulatos belső kétszintes, négyszobás, 100 négyzetméteres lakás eladó Eger legjobb városrészében!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan