Betöltés...

25 négyzetméteres, 1 szobás, 3 félszobás, felújított, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület

Ár: 54.900.000 Ft

Ez az ingatlan a kényelmes és praktikus városi élet egyik példája, amely egy igazi kincset rejt az I. kerületi Váralja szívében, a Ponty utcai lépcsősor közepén. Ez a teljesen felújított, földszinti stúdió lakás ideális lehet saját otthonnak vagy tökéltes befektetési célokra is mivel a társasház engedélyezi az Airbnb-t.

Központi elhelyezkedése révén könnyen hozzáférhető minden fontos szolgáltatás, üzletek, éttermek, kávézók és gyógyszertárak csak néhány lépésre találhatóak. A Batthyány tér, a rakpart, a Clark Ádám tér és a Budai vár is könnyen elérhető pár perces sétával.

A lakás modernizációja során olyan kényelmi szolgáltatásokat kapott, mint az alumínium borításos VEKA profilos műanyag nyílászárók, 3 rétegű üveggel, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel. Az infra fűtés és a Daikin hűtő/fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, amelyet H tarifáról lehet üzemeltetni.

A beépített szekrény és az egyedi gépiesített konyha magas minőségű EGGER bútorlapokból készült. Az energiahatékony LED fényforrásokkal ellátott lámpák és rejtett világítások hangulatos fényt biztosítanak.

A közös költség 14.000 Ft/hó, melyben benne van a korlátlan vízfogyasztás.

A fotók a jelenlegi, felújított állapotot tükrözik, és a lakás per-, teher- és igénymentes. Ez egy valódi ritkaság, amely kényelmet, stílust és városi életérzést kínál.
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: I. kerület, Ponty utca
Alapterület (m2) : 25
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "25 négyzetméteres, 1 szobás, 3 félszobás, felújított, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum