Betöltés...

LAKÁS ELADÓ ALACSONY REZSIVEL! - Adony

Ár: 33.500.000 Ft

RENDKÍVÜL ALACSONY REZSIVEL KÍNÁLJUK ELADÁSRA EZT A 3 ÉVE ÉPÜLT ADONYI INGATLANT SAJÁT HASZNÁLATÚ 217 M2 KERTRÉSSZEL!!! A NAPELEMEKNEK KÖSZÖNHETŐEN ITT NEM LESZ MAGAS A FŰTÉS SZÁMLA!

Csendes utcában beton út mellett található az ingatlan 3 lakásos társasházban!! A napelemeknek köszönhetően a lakás rezsije nagyon alacsony, csak a vízfogyasztásért kell fizetni. Elektromos norvég fűtőpanelek szolgáltatják a meleget, ezért a hőmérséklet minden helyiségben egyedileg beállítható.

Helyiségei: előszoba, amerikai konyhás nappali étkezővel (27m2), 2 félszoba (2x7,5 m2), egy nagyobb hálószoba (13 m2), egy zuhanyzós fürdőszoba és mellékhelyiség. A lakás 64 m2 alapterületű 217 m2 telekrésszel. Árnyékolós, műanyag keretes, 2 rétegű üvegezéssel ellátott ablakok vannak mindenhol .
A lakás külső kamera rendszerrel felszerelt! 3 éve thermo téglából épült, 10 cm falszigetelésű, 50 cm vastag téglafalakkal rendelkező, cserép tetős épület. 30 cm kőzetgyapot mennyezeti szigetelést kapott, szuper az ingatlan hőtartó képessége!

Kiváló választás pároknak, kis családoknak, egyedülállóknak is!! Az alacsony rezsi költség minden szempontból ideális, nincs fűtésszámla, nincs villanyszámla!

AZ M6 AUTÓPÁLYA ÉS A 6-OS ÚT KÖZELSÉGE LEHETŐVÉ TESZI, HOGY PERCEK ALATT MEGKÖZELÍTSE DUNAÚJVÁROST, BUDATÉTÉNY 30 PERC ALATT ELÉRHETŐ!!

HA MEGTETSZETT ÉS SZÍVESEN MEGTEKINTENÉ, HÍVJON BIZALOMMAL BÁRMIKOR VAGY ÍRJON EMAILT!! AZ EGÉSZ ADÁSVÉTEL FOLYAMATÁT VÉGIGKÍSÉRJÜK ÉS SEGÍTJÜK ÜGYFELEINKET!!
Tulajdonságok
Település: Adony
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 64
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "LAKÁS ELADÓ ALACSONY REZSIVEL! - Adony" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence