Betöltés...

Eladó 110 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Budapest XIII. kerület Sólyatér utca 13

Ár: 189.900.000 Ft

Budapest 13.ker, Marina parton, legfelső emeleti, 1 nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, 3 erkélyes penthouse lakás eladó.
A társasház a Marina part egyik legjobb ütemében, a Duna terasz társasházban található, a Sólyatér utcában.
A lakás a legfelső, 7. emeleten található, felső szomszéd nincsen már, falszomszéd is, csak az egyik szobánál. A legfelső szinten mindössze 2 lakás található.
A lakásba lépve egy tágas nappali-konyha található. A konyhából nyílik egy erkély, amely kiválóan alkalmas ebédelésre, jelenleg is egy 6 személyes ebédlőasztal található rajta. Az ingatlan saroklakás, aminek köszönhetően az összes napszakban nagyon világos, napfényes.
A lakás előnye, hogy mindhárom hálószoba teljes értékű, végig nagyméretű üvegfelületekkel rendelkezik, pazar kilátással. Mindegyik szobának saját erkélykapcsolata van. Az összes nyílásszárón elektromos redőny található, amelyekkel teljesen besötétíthető mindegyik helyiség.
A lakás különlegessége, hogy különálló, ablakos mosókonyhával rendelkezik és egy önálló gardróbszobával is. Két hálószobához tartozik egy tágas, sarokkádas, ablakos fürdőszoba. A szülői hálószobának, azaz „Master bedroom”-nak önálló, saját, zuhanyzós fürdőszobája van.
A társasház rendezett, liftes, biztonságos, mivel 0-24-es portaszolgálattal rendelkezik. A társasház saját belső parkkal rendelkezik, nagyméretű játszótérrel, amely a lakásból a lifttel közvetlenül megközelíthető. Az ingatlanhoz tartozik még 2 db teremgarázs hely (6 MFt/db) és egy 5 nm-es tárólóval (3 MFt), amelyek a vételáron felül fizetendők.
A közösköltség: 35.000Ft/hó, ami tartalmazza a lépcsőház takarítását a lift karbantartását a portaszolgálatot is egyaránt.
A Marina partról:
Gondolt már arra, hogy a város betonrengetege helyett szívesen élne vízparti környezetben, úgy hogy ne kelljen hosszú órákat utazással töltenie? Szeretné, ha kedve tartja csak kisétál lakásából és máris a Duna-parton találja magát? Önnek nem kell messzire mennie, mindezt Budapest leginkább fejlődő városrészében a XIII. kerületben is megteheti. A Marina Part Budapest egyik legizgalmasabb, új lakónegyede. Közvetlen Duna kapcsolattal, kiépített vízparti sétányokkal, saját Yacht kikötővel és étteremmel. A lakónegyed a város szövetéhez közel található, mégis nagyon természetközeli, parkosított környezetben.
Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Sólyatér utca 13
Alapterület (m2) : 110
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 110 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Budapest XIII. kerület Sólyatér utca 13 " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Weitzel Group kft