Betöltés...

Pécsen a Zsolnay negyedben 54 nm-es 1+1 szobás tetőtéri téglalakás, alkalmi áron eladó!

Ár: 36.990.000 Ft


Pécs egyik leghíresebb és turisztikai szempontból legkiemelkedőbb területén, a Zsolnay-negyed mellett, a belvárostól 10 perc sétára kínáljuk eladásra ezt a csendes környezetben található, modern 2.emeleti, tetőtéri lakást. Egy zárt udvar hátsó 4 lakásos épületegyüttesében helyezkedik el, ezáltal rendkívül csendes és nyugalmat sugároz. Éppen ezért ajánlom fiatal párok első rezidenciájának vagy azoknak a szülőknek akik egyetemista gyermeküknek keresik a tökéletes otthont. Az ingatlan fekvése megteremti a diákok részére a tanuláshoz, vagy a családi élethez a nyugodt körülményeket. A gáz-cirkó fűtés biztosítja télen a meleget, a klíma berendezés pedig nyáron a hideget. A tetőtér nemcsak különleges hangulatot kölcsönöz, hanem a döntött ablakoknak köszönhetően még olyankor is jut be fény a helyiségekbe, amikor az a hagyományos ablakok esetében már nem. További előny, hogy a konyhai és fürdőszobai berendezések (hűtő, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, mosógép és mosogatógép) a vételár részét képezik. Ezzel igen csak jelentős összeget takaríthat meg! A lakással együtt vásárolható meg az épületben található zárt garázs, amelynek ára külön fizetendő és 5 M Ft. A ház előtt a parkolás ingyenes.
A lakást ajánlom befektetésre is elhelyezkedése miatt mert az egyetemek közelsége miatt az egyetemisták számára, a nyári hónapokban pedig turisták részére könnyen kiadható. A lakás tökéletes fiatal pároknak és egyedülállóknak is egyaránt. Nekem az ingatlanban a legjobban az tetszik, hogy nagyon igényes, esztétikus és semmilyen felújítást nem igényel.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Igény szerint bútorozottan is eladó.  Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.   


Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 87 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Pécsen a Zsolnay negyedben 54 nm-es 1+1 szobás tetőtéri téglalakás, alkalmi áron eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien