Betöltés...

83 négyzetméteres, 3 szobás, 1 félszobás, újépítésű, eladó lakás - Budapest XIII. kerület

Ár: 119.000.000 Ft

Kedves Érdeklődők!

Örömmel mutatjuk be a XIII. kerület legfelkapottabb részén, a Viza Apartmanház II. ütemében található különleges lehetőséget. Eladóvá vált a Vizafogón egy 3. emeleti, 83 nm-es, újszerű és szép állapotú tégla lakás, melynek különlegessége a 17 nm-es belső kertre néző terasz. Az ingatlan jelenleg osztatlan közös tulajdonban van!

A lakáshoz tartozik két zárt teremgarázs beálló hely és egy emeleti zárt tároló is, melyek opcionálisan külön megvásárolhatók. A teremgarázs helyek ára 8,9 MFt/db, míg a tároló 4 MFt-ba kerül.

Az ingatlan elrendezése ideális és praktikus, nappali + 3 szoba kialakítású, külön gardrób helyiséggel. A tágas fürdőszobában sarokkád található, a szobák mindegyike pedig teraszkapcsolatos, így minden lakó élvezheti a környező panorámát és a friss levegőt.

A lakás a XIII. kerületben található, csendes és impozáns környezetben, ugyanakkor kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A környék számos iskolát, óvodát, bölcsődét, üzletet, boltot, gyógyszertárat és orvosi rendelőt kínál, megfelelve a mindennapi élet kényelmének.

A fűtést házközpont biztosítja, egyedi mérővel, a lakók kényelmét pedig lift segíti. A kiváló közlekedési lehetőségeknek köszönhetően a Margitsziget, az Árpád hídi, és Dózsa György úti metró megálló mindössze néhány perces sétára található.

Ha szeretne otthont találni egy kényelmes és modern lakásban a város egyik legkedveltebb környékén, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! További információért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal.
Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: XIII. kerület, Párkány utca
Alapterület (m2) : 83
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 89 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "83 négyzetméteres, 3 szobás, 1 félszobás, újépítésű, eladó lakás - Budapest XIII. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum