Betöltés...

Eladó 80 nm-es Új építésű Téglalakás Rojales

Ár: 257.000 Ft

Ezek a lakások egy zárt lakóparkban vannak, ahol megtalálható mindent amire csak szüksége lehet nyaraláskor : jacuzzit, edzőtermet és két gyönyörű közös medencét nagy füves területekkel amelyek tökeletes helyet biztosítanak a kikapcsolódáshoz.Az építő cég minőségi anyagokból, jól elkészített ingatlanai a megadott határidőre átadásra kerülnek.
Földszinti apartmanok: 
A földszinten található apartmanok mind nyitott konyhával és nappalival rendelkeznek. Ezekben az apartmanokban  2 hálószoba és 2 fürdőszoba ( 1 vendégszoba és egy vendég fürdőszoba, fő hálószoba saját fürdőszobával ).A 3 hálószobás apartmanban 2 vendégszoba és 1 vendég fürdőszoba található. A fő hálószoba pedig saját fürdőszobás.Mind a 2, mind a 3 hálószobás földszinti apartmanok teraszokat kínálnak a lakás mindkét oldalán, valamint néhányuk egy szép kertet.
Az emeleti lakások:
A legfelső emeleten lévő apartmanok szintén nyitott konyhával és nappalival rendelkeznek. A 2 hálószobás apartmanokban 2 fürdőszoba van. ( 1 vendégszoba és egy vendég fürdőszoba, fő  hálószoba saját fürdőszobával ).A 3 hálószobás apartmanban 2 vendégszoba és 1 vendég fürdőszoba található, a fő háló szoba saját fürdőszoba jár.
Az apartmanok ára 249000 eurotól 352000 euróig terjed, függően a pontos méretektől és a lakóparkon belüli elhelyezkedéstől.
Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Alapterület (m2) : 80
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.09.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 80 nm-es Új építésű Téglalakás Rojales" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Compra Mar S.L