Betöltés...

Eladó 40 nm-es Új építésű Téglalakás Pécs Ledina

Ár: 33.000.000 Ft

Pécs szívében, mindössze 10 perc sétára a belvárostól, egy békés és barátságos lakóparkban kínáljuk eladásra ezt a földszinti, 40m2-es téglalakást, melyhez egy 6m2-es terasz is tartozik. Az ingatlan újszerű állapotú és rendkívül gondozott.

A környék csöndes, a szomszédok barátságosak, a lépcsőház pedig rendezett és nyugodt. Az ingatlanba lépve egy kényelmes előszobával fogad bennünket, melyből elérhető a konyha és egy külön tárolóhelyiség is. Az egységes fürdő-WC pedig kényelmet biztosít. Az előszobából nyílik a tágas nappali, melyből hozzáférhetünk a hálószobához és a teraszhoz is. A teraszon árnyika gondoskodik az árnyékolásról, az ablakok pedig szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak.

Az ingatlan fűtését egy frissen beszerelt, garanciális klíma és a megbízható gáz-cirkó kazán biztosítja. A rendkívül alacsony rezsiköltsége teszi még vonzóbbá ezt az otthont.

Az ingatlan ideális lehet egyedülállóknak, pároknak és befektetőknek egyaránt, köszönhetően a belváros közelségének és a jogi-közgazdaságtudományi-művészeti karok könnyű elérhetőségének.

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon! Várjuk hívását, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a kellemes és kényelmes otthont!
Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Alapterület (m2) : 40
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 122 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 40 nm-es Új építésű Téglalakás Pécs Ledina " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Great Home Franchise Kft.