Betöltés...

2. emeleti, 2 szoba + ebédlős, felújított lakás a lencsésin.

Ár: 22.500.000 Ft


Békéscsabán, a Lencsésin, eladó egy 2. emeleti, 2 szoba + ebédlős, erkélyes, egyedi cirkófűtéses, felújított lakás. Azonnal beköltözhető.

Irányár: 22,5 MFt

Tel: +36205020207

 

A Lencsési lakótelep, csendes részén, a Pásztor utcán található a 4 szintes társasház, melynek 2. emeletén helyezkedik el a 60 nm-es, felújított lakás. A tömb egyik oldala a ház előtti parkolókra néz, a másik pedig egy parkosított területre.

 

A lakást mind a négy oldaláról lakás veszi körül, ebből adódóan alig igényel fűtést. A hőszigetelt külső nyílászárók amellett, hogy praktikusak és esztétikusak is, szintén ezt segítik elő. Valamint a korszerű, egyedi cirkófűtés, kombi gázkazánnal és lapradiátorokkal is annak kedvez, hogy alatta maradjunk az átlagfogyasztásnak, anélkül, hogy lemondanánk a kellemes melegről. 

 

A lakást 2023-ban újították fel. Érdekessége, hogy az egyik szoba és a konyha közötti falat kivették, így egy kényelmesen tágas, és világos étkezős konyhát nyertek. Tömblakásoknál szokatlan, és ritka, ez az adottság, hogy az ebédlő asztalt körbe tudja ülni a család. 

 

A padlóburkolatokat kicserélték, famintás lamináltpadlót tettek a szobákba és az előszobába. A fürdőszoba is megszépült, kényelmes, ergonómikus akril kád és kellemes, egymással harmonizáló csempe és járólap került bele a felújítás során. A WC külön van a fürdőszobától, oda is ilyen csempét és járólapot tettek. 

 

A nagyobbik szoba erkélyes, a másikon pedig franciaerkély van. 

 

A lépcsőház tiszta, rendezett, jó a lakókörnyezet a házon belül és kívül egyaránt. Szintenként 3 lakás van, 1 közös tároló tartozik hozzájuk. A közös költség alacsony, és magába foglalja a közös részek takarítását is. 

 

A lakás azonnal költözhető, minden új benne, és alacsony a fenntartása. Egyedülállók is bátran választhatják emiatt. Ha gyorsan költözne, egy teljesen felújított lakásba, ne szalassza el a lehetőséget! Az óvoda 130 méter, iskola 600 méterre van. Buszmegálló, és ABC 200-200 méter. Élvezze a lencsési lakótelep jó ellátottságát, és a csendes, lakókörnyezetet. Tekintse meg!

 

 

 

 


Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.03.30
Eddig megtekintették 109 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "2. emeleti, 2 szoba + ebédlős, felújított lakás a lencsésin. " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold-ing