Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, 500 méterre a Városligettől

Ár: 95.000.000 Ft

A Városligettől 500 méterre eladó egy nagypolgári kúria legnagyobb lakása, 75 m2 lakóterülettel, SAJÁT AUTÓBEÁLLÓVAL, és SAJÁT KERTRÉSSZEL!
A lakás igazi békebeli hangulatot áraszt a hatalmas nyílászárókkal, és a 3 méteres belmagasságával.
Mivel a válaszfalak zöme bontható, ezért akár a mai kor elvárásainak megfelelő belteret is ki lehet alakítani. A fűtést jelenleg elektromos kályha, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az összes közmű külön mérőórával rendelkezik (vízóra almérővel).

Az 1095 m2-es telek, és a rajta álló lakóépület, beleértve a tetőteret és a pincét is, osztatlan közös tulajdonban van, és ennek a 40 %-os tulajdoni hányadát képező ingatlanrésze kerül jelenleg értékesítésre. Korrekt és részletes használati megállapodás rögzíti az ingatlan tulajdoni hányadának megfelelően felosztott ingatlanrészek használatát, illetve a további jogokat és kötelezettségeket a tulajdonosokra nézve, mely megállapodás az adás-vételi szerződés részét képezi.

Infrastruktúrális szempontból tökéletes az elhelyezkedése, így befektetőknek is jó lehetőség kiadásra. A közelben az Uzsoki kórház, az Országos Idegsebészet, Gastroenterológiai ambulancia, Scheiber Sándor Általános Iskola és Gimnázium, Tengerszem Óvoda, a Széchenyi István Általános Iskola, az Arany János Általános- és Alapfokú Művészeti Iskola, a Nádasi Ferenc Gimnázium, a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Bosnyák téri piac,Spar, Tesco, Lidl, Aldi, posta, gyógyszertár ...
A közelben ezenkívül az 1, 1A, 3, a 62, a 62A és 69 villamos, a 32 busz , és a 82, 82A trolibusz megállója, valamint a Mexikói úti metró megálló. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359373
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: 500 méterre a Városligettől
Alapterület (m2) : 75
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 132 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, 500 méterre a Városligettől" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat