Betöltés...

XXII.kerület Liliomdomb lakóparkban, 77 m2- es, teraszos, saját kerttel rendelkező földszinti lakás eladó

Ár: 92.000.000 Ft


Eladó a XXII.kerület Liliomdomb Lakóparkban egy 77 m2 -es +11 m2 terasz és 66 m2 saját kertel rendelkező, nappali + 2 hálószobás lakás. A láshoz tartozik 1 db teremgarázs beállóhely hosszútávú bérlési lehetősége és 1 db 5 m2-es tároló, ami a vételáron felül 2,5 M Ft-ét opcionálisan megvásárolható.

lakás tájolása: ÉK, belmagassága: 2,6 m

A társasház 2008-ban épült, zárt rendszerű lakópark, épület alatt teremgarázzsal, parkosított, fás környezettel. Az épület modern stílusú, jó esztétikai és műszaki állapotú, 10 cm dryvit szigeteléssel ellátott, épületenként egy gyorslifttel feleszerelt, akadálymentesített.

A lakáson 2018- ban teljes körű belső felújítást végeztek. Ekkor került beépítésre az új konyhabútor, hideg és meleg burkolatok cseréje történt, valamit plusz padlószigetelést kapott a lakás.  
A lakás elosztása: előtér (4 m2), wc-kézmosóval (1 m2 ) ,  étkező- nappali (37 m2), konyha (5,5 m2) 2 szoba (12,2 és 11,5  m2) fürdőszoba (3,7 m2- fürdőkád, mosdókagyló), közlekedő (2,1 m2), fedett, térkövezett terasz (11 m2) –az alapterületbe 50 % -al beszámításra került), saját kertrész 66 m2.
A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel. (elektromos sütő és főzőlap, hűtő, mosogatógép, szag elszívó) valamint a fürdőszobában, a két szobában, előtérben és közlekedőben lévő beépített szekrények. A földszinti lakás biztonságáért riasztórendszer felel, valamint a nyári melegben és a téli átmeneti időszakban a nappaliban felszerelt hűtő-fűtő Daikin márkájú klíma teszi még komfortosabbá a lakást.

A nyílászárók, minőségi fa szerkezetűek, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve.

Minden világítótest LED kivitelű, ami szintén a vételár része.

A saját kertrész parkosított, öntözését automata öntözőrendszer végzi.

A közös költség: 48.000 Ft, amely magában foglalja a szemétszállítást, gondnoki szolgálatot, kertészek által a parkosított kert rendben tartását a lépcsőházak rendszeres takarítását, a liftek karbantartását, a lakás és a társasház biztosítási díját, felújítási alapot.
A lakás önálló villanyórával, vízórákkal rendelkezik. A fűtést és a melegvizet a házközponti kazán biztosítja, melynek fogyasztása egyedileg mérhető hőmennyiségmérővel. Fűtés költség 10e Ft/hó. Internet szolgáltató: Magyar Telekom.

Infrastruktúra kiváló: gyalogos távolságra van a Campona, Tesco, Aldi , Lidl, Sapar, Rossmann, bölcsőde , óvoda, ált. iskola, gimnázium, orvosi rendelő és gyógyszertár. közelben: szabadtéri kondipark, futópálya, játszóterek. Duna -parti sétány és bicikliút a belvárosig.

közlekedés:  

2-3 perc gyalogos séta a buszmegálló, ahonnét számos buszjárat indul a belvárosba, Zuglóba, Újpalotára.( 101E,101B,114,213,214,133E)

Elővárosi vonat gyalogosan 8 perc, ami Kelenföldre, Kőbánya-Kispestre, Érd vagy Győr irányába közlekedik.

Az ingatlan tehermentes, rendezett jogi hátterű.

Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás befektetőknek, fiatal párnak, vagy nyugdíjas korú embereknek egyaránt. Várom megtisztelő érdeklődését.


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 74 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "XXII.kerület Liliomdomb lakóparkban, 77 m2- es, teraszos, saját kerttel rendelkező földszinti lakás eladó " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Fészek Ingatlan Iroda