Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület, Nagypolgári lakás a kertvárosban!

Ár: 119.400.000 Ft

Korszerű, nagypolgári elegáns lakást keres, de nem vágyik a belvárosi nyüzsgésre?
Ne keressen tovább, Budapest kertvárosában vár Önre új otthona!

Budapest XVI. kerületében, Rákosszentmihályon kínálom megvételre ezt a nettó 136 nm-es, nappali + 3 szobás, dupla fürdőszobás, tégla lakást.

Az épületben mindösszesen 5 lakást található, ez az ingatlan pedig a legfelső, 2. emeletét foglalja el, így szomszédok nélkül töltheti a mindennapjait.

Az előszobából egy hálószoba, háztartási helyiség és egy zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszoba nyílik. A beépített szekrények mellett elhaladva megérkezünk az elképesztően világos 40 nm-es étkezőbe, mely egyben van a konyhával. Az ebédlőnek tetőablakok, míg a konyhának 3 további nyílászáró garantálja egész nap a természetes fényt.
Innen nyílik a 30,5 nm-es erkélykapcsolatos nappali, melyből igény szerint könnyedén még egy szoba leválasztható.
Az étkezőből nyílik egy beépített szekrényes folyosó, melynek két végén 1-1 hálószoba, középen pedig 11 nm-es rendkívül világos, masszázs káddal, wc-vel, bidével és egy hatalmas tükörrel felszerelt fürdőszoba található.

Az épület 2007-ben épült téglából, 10 cm-es homlokzati szigeteléssel és műanyag nyílászárókkal. A meleg vízről és fűtésről 1 éves kondenzációs kazán gondoskodik, a hűtést 2 klíma biztosítja, rezsi költsége így igen kedvező.

A lakás beépített bútorai rendkívül átgondoltan készültek, ennek köszönhetően teljes harmóniában van minden, a beépített konyhabútortól kezdve az ajtókereteken át a radiátor védőkig.

A lakáshoz megvásárolandó 2 fedett gépkocsi beálló és egy privát tároló helyiség, melyek ára 6.500.000 Ft.

Kiváló állapotának köszönhetően, akár egy bőrönddel költözhető, szinte AZONNAL birtokbavehető, rendezett tulajdonviszonyú és tehermentes ingatlan.

A környék infrastruktúrája remek, számos buszjárat, iskolák, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, gyógyszertár és játszóterek találhatóak a közelben.

NE MARADJON LE ERRŐL A KIVÉTELES AJÁNLATRÓL, HÍVJON MÉG MA!

CSOK Plusz és piaci hitel igénybe vehető, melyben BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk, DÍJMENTESEN segítségére lesz. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357744
Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Nagypolgári lakás a kertvárosban!
Alapterület (m2) : 176
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 101 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XVI. kerület, Nagypolgári lakás a kertvárosban!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat