Betöltés...

XVIII.kerület Napfürdő Lakóparkban 54 m2- es , teraszos , saját kerttel rendelkező földszinti lakás eladó

Ár: 54.000.000 Ft


Eladó a XVIII.kerület Napfürdő Lakóparkban egy 54 m2 -es + 9 m2 terasz és 30 m2 saját kertel rendelkező, nappali + 2 hálószobás lakás. A láshoz tartozik 1 db teremgarázs beállóhely és 1 db tároló, ami a vételáron felül 3,8 M és 1,8 M Ft-ér opcionálisan megvásárolható. lakás tájolása: D-DNY, belmagassága: 2,7 m

A társasház 2006-ban épült, zárt rendszerű lakópark, épület alatt teremgarázzsal, parkosított környezettel, saját játszótérrel. Az épület modern stílusú, jó esztétikai és műszaki állapotú, dryvit szigeteléssel ellátott, épületenként egy gyorslifttel feleszerelt, akadálymentesített.

A lakás elosztása: előtér (3,53 m2) amerikai konyhás nappali (18,63 m2), konyha (4,27 m2) 2 szoba (7,35 és 10 m2) fürdőszoba (4,35 m2- fürdőkád, wc, mosdókagyló), közlekedő (1,56 m2), fedett, térkövezett terasz (9,21 m2 – az alapterületbe 50 % -al beszámításra került)
A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel. (elektromos sütő és főzőlap, gránit mosogató, mosogatógép, szag elszívó) valamint a fürdőszobában található fürdőszobaszekrény, az előtérben lévő tároló és a 7,5 m2 -es szobában lévő tükrös gardróbszekrény. A földszinti lakás biztonságáért riasztórendszer felel, nyílászárókon nyitásérzékelővel. Minden világítótest LED kivitelű, ami szintén a vételár része.

A saját kertrész parkosított, öntözését automata öntözőrendszer végzi, valami kerti csappal felszerelt.

A közös költség: 23.900 Ft, amely magában foglalja a szemétszállítást, a 0-24 órás biztonsági és gondnoki szolgálatot, kertészek által a parkosított kert rendben tartását a lépcsőházak rendszeres takarítását, a kamerarendszer, valamint a liftek karbantartását, a lakás és a társasház biztosítási díját.

A lakás önálló villanyórával, vízórákkal rendelkezik. A fűtést és a melegvizet a ház központi kazánja biztosítja, melynek fogyasztása egyedileg mérhető hőmennyiségmérővel.

Infrastruktúra kiváló: gyalogos távolságra van a Lőrinczi piac, Spar, drogéria, gyógyszertár, cukrászda, közelben: szakorvosi rendelő, gimnázium, rendőrség, polgármesteri hivatal.

közlekedés:  

villamos: 50  

busz: 93,93A,182,182A,184,198,217,217E,282E,284E       éjszakai járat: 980

 

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, rendezett jogi hátterű.

Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás befektetőknek, fiatal párnak, vagy nyugdíjas korú embereknek egyaránt.

Várom megtisztelő érdeklődését.


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "XVIII.kerület Napfürdő Lakóparkban 54 m2- es , teraszos , saját kerttel rendelkező földszinti lakás eladó " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Fészek Ingatlan Iroda