Betöltés...

1,5 szobás lakás Kaposváron

Ár: 20.990.000 Ft


Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a kényelmes otthont Kaposváron, a Füredi úton. Ez a kilencedik emeleti panellakás számos előnnyel rendelkezik, amelyek széles körben vonzóak lehetnek leendő tulajdonosai számára.

A lakás mérete 40 négyzetméter, ami egy praktikus és kompakt lakóteret biztosít. Az épületben található lift segítségével könnyedén feljuthat a kilencedik emeletre, ami különösen az idősebb lakók vagy mozgáskorlátozottak számára lehet ideális megoldás.

Az épület hőszigetelt és új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, így az energiahatékonyság és a rezsi költségek kedvezőek. Ezen kívül fűtési szezonban távfűtés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, ami tovább csökkentheti az energetikai kiadásokat.

A lakás környéke kiválóan megközelíthető, számos üzlet és orvosi rendelő található a közelben. Ennek köszönhetően, az itt élők könnyedén intézhetik mindennapi ügyeiket, és a város szolgáltatásai könnyen elérhetőek számukra.

Ez a lakás különböző célcsoportoknak ajánlott, például egyetemistáknak, akik a közelben tanulnak, illetve idősebb pároknak, akik egy csendes és kényelmes otthont keresnek. Ezen kívül, befektetők számára is izgalmas lehetőség, tekintettel a környék népszerűségére és a potenciális bérlők számára nyújtott előnyökre.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

 

 


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 9. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.15
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "1,5 szobás lakás Kaposváron" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GAMOVEX-IMMO