Betöltés...

Eladó 2 szobás lakóparki lakás Budapest 18 kerület

Ár: 50.500.000 Ft

Budapest XVIII.kerületében a népszerű és keresett Szent Imre kertvárosban kínálok egy eladó ingatlant kiváló közlekedési lehetőségekkel. A Magnólia lakópark könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A lakópark közelében megálló autóbusszal (182-es, 282E), vagy villamossal (50-es) kb. negyed óra alatt eljuthatunk Határ út metrómegállóhoz, vagy Kőbánya-Kispestre, ahonnan a városközpont már több útvonalon és gyorsan megközelíthető. Az autósok számára pedig az M0-ás körgyűrű, valamint a ferihegyi gyorsforgalmi út gyorsítja a haladást a belváros irányába.
A lakópark vonzáskörzetében óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár,számos kisebb üzlet, és étterem található. A közelben három bevásárlóközpontban is intézhetjük a nagybevásárlást, a Lőrinc Centerben és a ferihegyi Market Centralban és Köki terminálban. A társasház 15 éve épült, mi a lakás 2.ik tulajdonosa vagyunk. A Magnólia lakóparkban lévő 2 szobás, 48,6 nm-es lakás nagyszerű adottságokkal rendelkezik: Második emeleti (lift van) Kappel Emília utcára néz, ezért igazán csendes, oldalról-felülről zárt az erkélye,nyugati fekvésű,világos,klímás, jó elrendezésű, külön wc-vel. A társasház egyedi fűtésrendszerrel ellátott,a lakások egyedi hőmennyiségmérővel felszereltek, a radiátorok szabályozhatóak,a rezsiköltség a kiváló szigetelésnek köszönhetően elenyésző. A vízórák cseréje megtörtént. A beépített szekrények, a gépesített konyhabútor természetesen a vételár részét képzik. A lakás ára: 50.500.000 Ft A bútorok megbeszélés tárgyát képezik.
Amennyiben érdekli a lakás hívjon a hét bármelyik napján bizalommal. Ujvári Zsuzsa: 06303876068as számon. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!
Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Királyhágó u.
Alapterület (m2) : 48,6
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Klíma
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.08.19
Eddig megtekintették 319 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 2 szobás lakóparki lakás Budapest 18 kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ujvári Zsuzsanna