Betöltés...

Eladó lakás Ballószög, Golden Life Lakópark:

Ár: 65.990.000 Ft

Golden Life Lakópark: a jövő már a küszöbön van idősödő éveink ill. szüleink méltó, tisztelettel adózó életkörülményeire.

Bizonyára Ön is elgondolkodott már saját és szerettei jövőjéről.

Felmerült a kérdés, hogyan, milyen körülmények között szeretnék időskori éveit tölteni.

Ma már lehetőség nyílik Magyarországon is amerikai példák alapján, hogy teljes életet éljen, biztonságos, luxus környezetben, magas szintű szakápolás mellett.

A megérdemelt aktív pihenés, a rekreáció és tartalmas programok jellemezhetik az elkövetkező évei, amennyiben hozzánk csatlakozik.

Tudjuk, hogy a szociális szféra túlterhelt, de nem kérdés, hogy minden család szeretne gondoskodni saját és szerettei biztonságos jövőjéről.

Manapság egyre kevésbé működő modell, hogy több generáció együtt él, hiszen sokakat szólít más városba, országba hivatása vagy a tanulás és mindeközben szülei miatt aggódik.
A Golden Life Lakópark a fent említett élethelyzetekre ad megoldást. Biztonságot ad lakóinak és nyugalommal tölti el a család tagjait, akár munka vagy utazás közben is.
Az aktív életre vágyók 30 hektáros parkunkban köntösben átsétálva élvezhetik az Aranykor Wellness és Termálfürdő medencéinek és szaunáinak előnyeit. Lakásaink alatt található étteremben és cukrászdában közösen étkezhet a család, miután bejárták a tavainkat körül ölelő erdei sétányokat vagy megéheztek a wellnessben való feltöltődést követően.
Nővér ügyeletünk és 24 órás őrszolgálatunk a hét minden napján garantálja a nyugalmat ezzel biztonságos környezetet teremtve a minőségi időskorhoz. Étkezési, takarítási szolgáltatásaink és üzleteink megkönnyítik a mindennapokat. Szükség esetén pedig teljes egészségügyi ellátással, gyógytornával és negyed évszázados ápolási tapasztalattal gondoskodunk lakóinkról. Hiszen az egészségügyi működési engedéllyel rendelkező Aranykor Időskorúak Otthona 1998 óta telt-házzal látja el 150 lakóját, 75 kollégánk közreműködésével.

56 lakásos társasházunkban, lakásaink különböző erkély és teraszmérettel, valamint kiváló panorámával rendelkeznek.
Őrzött, bekamerázott parkolóinkból, elektronikus beléptetéssel juthatnak lakóink a biztonsági liftekkel ellátott lépcsőházakba.

Az örökölhető ingatlanok bárki számára megvásárolhatóak, de a használatuk kifejezetten az időseknek szólnak.
Még elérhető lakásaink saját részre vagy befektetésként is kiváló alternatívát kínálnak.
Az elmúlt napokban megkezdődött üvegkorlátunk próba szerelése, amely egy kilométer hosszan öleli körbe épületünket és zavartalan kilátást biztosít a természetre.
Teraszaink burkolása és zöldtetőnk kialakítása már javában zajlik.
Utcafronti kerítésünk építése hamarosan befejeződik, amelyet a térburkolási és kertépítési munkálatok követnek.
A Golden Life Lakópark gyönyörű környezetben ötvözi 25 éves idősgondozási tapasztalatunkat, szolgáltatásaink sokszínűségével.
A beruházó hitvallása szerint, a minőségre való törekvés elengedhetetlen az életben, ezért a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át a legjobbra törekszenek. Az építőipar legjobb alapanyagaival dolgoznak, kiváló szakemberek pedig garantálják, hogy rajtunk kívül Ön is büszke lehessen leendő lakására.

A Lakópark átadásának tervezett ideje 2023 ősz. Lakásaink 80%-a már elkelt.
A részletekről érdeklődni személyesen, telefonon vagy e-mailben lehet.
Az elérhető ingatlanok, alaprajzok és árak honlapunkon megtekinthetőek.

A lakással kapcsolatos pontos műszaki paramétereket műszaki leírás tartalmazza, amely kapcsolatfelvétel után megtekinthető.
Kifejezetten idősek (nyugdíjas törzsszámmal rendelkező, akár fiatal rokkant nyugdíjas ) számára készülő modern lakópark kimagasló műszaki tartalommal, 30 hektáros arborétum jellegű parkban várja leendő lakóit. Hatalmas üvegfelületek, tágas erkélyek, teraszok jellemzik a korszerű épületet. A lakások műszakilag messze felülmúlják az aktuális energetikai és biztonsági előírásokat.

Biztonság:

A lakópark első üteme a bekerített 30 hektáros területen, egy hektáros halastóval, kilátó dombbal, vízeséssel, erdős területekkel tagolva várja azokat, akik nyugdíjas éveiket biztonságban, nyugodt és minőségi környezetben szeretnék tölteni.
Ezt szem előtt tartva a terület biztonsági kamerákkal figyelve, bekerítve és 24 órás őrszolgálattal biztosítva várja lakóit.
Tűzvédelmi előírások figyelembevételével, tűzgátló szigeteléssel, tűzjelző rendszerrel, füstmentes lépcsőházzal és biztonsági liftekkel felszerelt épület készül.
Az ingatlan kivitelezés prémium minőségét a több mint 20 éves építőipari tapasztalat garantálja. Ezt alátámasztja a beépített közel 100 éves múltra visszatekintő osztrák Internorm® alumínium borítású hatalmas, 3 rétegű nyílászáró és további számos rendszer garanciát kiállító beszállító. Az első ütemben kivitelezett 4 szintes társasház földszintjén “mini városközpont” kerül kialakításra a kényelem biztosítása érdekében étteremmel, élelmiszerbolttal, cukrászdával, kávézóval, újságossal és fodrászattal.
A lakók kedvezményesen vehetik igénybe a park területén található Aranykor Wellness és Termálfürdő szolgáltatásait.

Kérdés esetén hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
H.K. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 354210
Tulajdonságok
Település: Ballószög
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Golden Life Lakópark:
Alapterület (m2) : 62
Szobák száma: 2
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 1. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 104 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Ballószög, Golden Life Lakópark:" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat