Betöltés...

Eladó siófoki lakások, eladó lakás Siófokon

Ár: 45.000.000 Ft

Tisztelt leendő Ügyfelem! Szeretném megköszönni megtisztelő érdeklődését siófoki lakáseladáshoz, lakásvételhez, eladó siófoki lakások közvetítéséhez, hirdetéséhez fűződő szolgáltatásaim iránt.
Tisztában vagyok azzal, hogy a lakás megvásárlása nem csak jelentős anyagi terhet jelent, de egy minden szempontból megfelelő lakás megtalálása, megvétele Siófokon, komoly és felelősségteljes döntést igényel.
Szeretnék segíteni abban, hogy siófoki lakását (otthonát), minden fontos körülmény mérlegelése után, helyesen tudja megválasztani. Vállalom eladó siófoki lakások adás-vételének, teljes körű ügyintézését, a tulajdoni lap beszerzésétől, az eladott siófoki lakás tulajdonjogának földhivatali bejegyzéséig. A megbízás keretén belül, megtekintem az eladó siófoki lakást, adatait nyilvántartásba veszem.
Hirdetem a lakást, fogadom az érdeklődők telefonhívásait, továbbá a személyes megkereséseiket, levelezek, tárgyalok velük az ügylet létrejötte érdekében. A fizetőképes korrekt Vevőknek be is mutatom az eladó lakást a helyszínen. Eladó és Vevő üzleti érdekeit össze-egyeztetem, segítem a megállapodást, az adásvételt. Hasznos információkkal szeretném segíteni Önt, hogy siófoki lakásának megvásárlásakor ne csak a legkézenfekvőbb szempontokat (lakásméret, lakásár, elhelyezkedés), de egyéb fontos tényezőket is figyelembe tudjon venni.
A fentiek mellett legalább ilyen fontos, a lakás minősége, a lakás műszaki állapota,- felszereltsége, a társasház képviselete,- fizetőképessége, a lakók kor,- nem,- foglalkozás,- műveltség szerinti összetétele. Illetve az is lényeges, hogy azt kapja, amit a pénzéért jogosan elvár.
https://siofokilakasok.hu/
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Bláthy Ottó
Alapterület (m2) : 59
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2023.06.13
Eddig megtekintették 82 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó siófoki lakások, eladó lakás Siófokon" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Eladó házak ingatlaniroda