Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Csanády utca

Ár: 54.500.000 Ft

*** Szent István Park és a Duna közelében ***
*** Újlipotváros közepén ***
*** Jól alakítható ***

Rengeteg lehetőséget kínáló 3 szobás, közepes állapotú, 67 nm-es, harmadik emeleti, udvari nézetű csendes lakás eladó egy rendezett házban a Csanády utcában.

A lakás jelenlegi állapotában is használható. A három nagy szoba, a tágas előszoba és külün fürdő-mosdó számtalan átalakítási lehetőséget is biztosít az új tulajdonos számára, hogy egy mindent kielégítő családi otthon válljon belőle. Befektetésként akár két lakásá is alakítható, így bérbeadás esetén magasabb havi bevételt érhető el.

Az új és ráccsal védett bejárati ajtón keresztűl jutunk a tágas előszobába. Innen jobbra található a konyha, étkező rész és egy kényelmes, használható méretű kamra, valamint egy kisebb leválasztott szoba. Ez a rész átalakítással egy új szobává vagy akár egy külön lakrésszé is alakítható.
Az előszobából balra található a két egymásból nyíló szoba, amelyből az egyik nappaliként vagy akár amerikai konyhás nappaliként, míg a másik hálószobaként funkciónál. A két rész között található egy kádas fürdőszoba és egy különálló mosdóhelyiség, mindkettő saját szellőzővel a lichthoftra.

A társasház külső felújítása már megtörtént, a belső részek felújítását is tervezik.

A lakás lokációja kiváló, infrastruktúrája pedig egyedülálló.
Tökéletes a tömegközlekedési lehetőségek: 5 perc gyalogtávolságra található metró, villamosok, busz- és troli járatokkal könnyen elérhető a város bármely pontja.
A környék nyújtotta gasztronómiai és szórakozási élmények teljes tárháza megtalálható a környéken. Éttermek, kávézók, piac, bevásárlóközpont és üzletek sokasága várja az itt élőket.
A Szent István Park, a Duna és a kicsit távolabb lévő Margitsziget rengeteg kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Olyan új tulajdonost keresünk, aki értékeli a múlt és a jelen találkozását, az ideális elhelyezkedést és egy jól alakítható lakást keres, akkor megtalálta álmai otthonát!



Amennyiben egy BELVÁROS KÖZELI, MINŐSÉGI, VILÁGOS, CSENDES otthonra vágyik, akkor ne keressen tovább! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351660
Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Csanády utca
Alapterület (m2) : 67
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 141 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Csanády utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat