Betöltés...

Eladó lakás Székesfehérvár, Cserkész utca

Ár: 52.900.000 Ft

L-003804. Felsővárosban, 2008-ban átadott 6 lakásos társasházban, 1. emeleti, 58 nm alapterületű, amerikai konyhás nappali + 2 félszobás, folyamatosan karbantartott, tégla, újszerű lakás, zárt udvaron, 2 autó számára biztosított beállóval együtt eladó.

A lakás fűtéséről és a melegvíz ellátásról, kondenzációs gázkazán + melegvíz tároló gondoskodik, a hőleadás radiátorokon keresztül megoldott. A hűtésről új (hűtő – fűtő) klíma gondoskodik. Az előtér, konyha, sarokkádas fürdő és a külön nyíló wc járólappal, a 2 különálló szoba és a nappali pedig laminált padlóval burkolt. Közös költség 10.000 Ft havonta. Redőny illetve a szobákban az ablakokon fényzáró roló is felszerelésre került.

Jelenleg, megbízható bérlő lakik a lakásban, aki szívesen szerződne az új tulajdonossal.

A közelben található óvoda, gyógyszertár, kisebb - nagyobb boltok a napi bevásárláshoz. Buszmegálló és játszótér az épülettel közelében helyezkedik el. A lakás csendes, a fő közlekedési utak zaja nem hallatszik be a lakásba.

Befektetésnek is kiváló, hiszen minősége, elhelyezkedése miatt magánszemélyeknek, vagy akár cégek részére is hosszútávra kiadható.

Amennyiben olyan ingatlant vásárolna, ahol nem kell a felújítással, szakemberek keresésével bajlódni, berendezések után rohangálni, biztos elnyeri a tetszését.

A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (használt CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön)

Ingatlanbemutató videó: https://youtu.be/eVogUgIcEaE

Eladási Irányár: 52,9 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 350699
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Cserkész utca
Alapterület (m2) : 58
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.03.11
Eddig megtekintették 77 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Székesfehérvár, Cserkész utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat