Betöltés...

Eladó lakás Kaposvár Belváros

Ár: 21.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Fájó szívvel eladnánk szeretett kis lakásunkat, mert kinőttük és azért fájó szívvel, mert ennél olcsóbb, alacsonyabb fenn tartással nem találnánk magunknak.

Fűtéséről egy turbógázkazán gondoskodik, ami a radiátorok kiváló elhelyezése és méretei miatt, gyorsan gazdaságosan melegíti fel az összes helyiséget, a fürdőszoba a radiátor mellé kapott egy extra törölközőszárítót is,illetve az ablakok műanyagzáróra lettek cserélve. A melegvízről egy Bosch vízmelegítős gázkazán gondoskodik, ami 2015-ben lett lecserélve. Minden évben "a kötelező" tisztításon kellett csak átesniük.
A lakás fürdőszobája, nagyszobája és konyhája, 2018-ban teljes felújításon esett át.
A nagy szoba Új laminált parkettát kapott, a konyha új járólapot és falai új csempét, illetve új konyhai szekrénysort. A fürdő szoba összes szanitere ki lett cserélve.
2022 nyarán az egész lakás villanyvezetéke át lett húzva, az összes lámpa energiatakarékos. Ezzel párhuzamosan lett felszerleve egy vadonatúj Daikin hűtő-fűtő légkondi, ami Bluetooth segítségével akár a munkahelyről is el lehet indítani, mire haza érünk a nagy melegben kellemes hűvös lakásba érkezzünk. A konyha pedig, egy új (felül gáz,alul villany) tűzhelyet kapott.

Közkedvelt Damjanich utcában található, a rendőrség és a tűzoltóság a közelben, mellettünk egy óvoda található a sarkon kisbolt, ahol minden reggel frissen vehetjük a pékárut. A lakáshoz tartozik egy ingyenes parkolóhely, a második autóra pedig egy évre 12ezer Ft a parkolás,amin nem az útszélén található, hanem egy beugró parkoló részbe. A sétáló utca gyalog 10percre van.
Kiváló befektetés is lehet akár, mivel az Egészségügyi főiskola is csupán csak 7percre van gyalog, közkedvelt Társasház albérlőknek.
Rezsije rendkívül alacsony, havi diktálás alapján fizetjük, így visszamenőleg is meg tudjuk mutatni mi mennyibe kerül.

Ir.ár.: 21.900.000 Ft
A bútorok megegyezés szerint akár átvehetők. Illetve, családi házba szeretnénk költözni, így lakásunkat szívesen beszámítatnánk egy családi házba, Kaposváron és 12km-es körzetében.
Érdeklődni ezeken a Telefonszámokon lehet:
+36308255928
+36303437150

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Damjanich
Alapterület (m2) : 47
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 354 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Kaposvár Belváros" című hirdetést látja. (fent)