Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Királyliliom utca

Elhelyezkedés:
A telket egyik irányból a Rupphegyi út, a Virágkertész sétány, másik irányból a Királyliliom utca és a Kőoltár utca határolja. A Sasad Resort lakópark már megvalósult, valamint a jövőben megépítésre kerülő ütemeivel a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, könnyed építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet fog teremteni.
Rupphegy felőli zöld domboldal a telkek teljes beépítettsége után is kellemes, nyugodt, természet közeli környezettel várja az odaköltözőket.

A lakásról:
A ?D? épület legfelső emeletén kínáljuk eladásra ezt az 136 m2-es, egyedi kialakításokkal gazdagított, a hegyekre panorámás, nappali + 3 hálószobás PENTHOUSE lakást. A sok egyedi, a mai kor igényeinek megfelelő kialakítás mellett az ingatlan igazi különlegessége a 60 m2-ES, PANORÁMÁS TERASZ. Az alapból tágas terekkel rendelkező lakás 310 cm-es belmagassága tovább növeli a komfortérzetünket. Hálószobái a ?nappali élettértől? szeparálva kerültek kialakításra. A hatalmas üvegfelületek árnyékolását elektromos redőnyök biztosítják.
Az ingatlan dupla komfortos, és egy háztartási helyiség is helyet kapott.
Lakásonkénti hőmennyiségméréssel ellátott központi szivattyús, épületszerkezetbe integrált
mennyezet hűtő-fűtő rendszer kerül kialakításra, mely az egyenletes hőmérséklet eloszlásnak köszönhetően komfortosabb hőérzetet biztosít, mint a konvekciós hőleadású radiátoros rendszerek.
Az ingatlanhoz opcionálisan megvásárolható 1 db. E-töltős teremgarázs hely 10 MFt-ért, egy teremgarázs hely 7 MFt-ért, és egy tároló 4 MFt.
(A berendezett lakásképek látványtervek.)

Az épületről:
A prémium kategóriájú 6. ütemben megvalósításra kerülő SASAD RESORT PANORÁMA by Cordia lakópark 2 épületből és 5 felépítményből álló, 136 lakásos fejlesztés.
Az 6. ütemben megépülő lakópark villaépületei az É?D-i fekvésű, közel téglalap alakú terület a dél-nyugati irányba néhány métert lejt. A telekre 5 felépítménnyel, három illetve két felépítményeként külön-külön teremgarázzsal rendelkező, társasház épül. Mindkét épülettömb további épületrészekre osztható. Az épületrészek követik a terep lejtését, így minden földszinti lakás közvetlen kertkapcsolata biztosított.
Az épületek gépkocsival történő megközelítése a Rupphegyi út felől, már megépült Királyliliom utcából nyíló lehajtóról lesz biztosított. Az épületek -1-es szintjén - teremgarázs jelleggel ? gépkocsik számára biztonságos parkolóállások, valamint tárolók és az épületet kiszolgáló helyiségek kerülnek kialakításra.
A gyalogos forgalom a Virágkertész utca és a Rupphegyi utca felőli személybejáratokon közelíthető meg. A kialakítás során az akadálymentes megközelítés is biztosított lesz.
A jelenlegi ütemben megvalósuló 136 db lakás, 5 lakószinten helyezkedik majd el. A épületekben az eltérő szinteket liftek és kényelmes használatú lépcsőház szolgálják ki.

Élménypark:
A Sasad Resort élményparkja egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek kis és nagyobb gyerekeknek, pihenőpark és még számos lehetőség is várja!

Részletes műszaki leírásért keressen bizalommal, akár hétvégén is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 348654
Adatlap
Ár: 233.000.000 Ft
Település: XI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Királyliliom utca
Alapterület (m2) : 196
Szobák száma: 4
Emelet: 3. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2023.05.26
Eddig megtekintették 41 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat
Eladó lakás Budapest, XI. kerület, 	Királyliliom utca Eladó lakás Budapest, XI. kerület, 	Királyliliom utca Eladó lakás Budapest, XI. kerület, 	Királyliliom utca Eladó lakás Budapest, XI. kerület, 	Királyliliom utca Eladó lakás Budapest, XI. kerület, 	Királyliliom utca
Lehetőségek
Megosztók

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Királyliliom utca" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és újépítésű lakások!

Keressen eladó használt olcsó lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása.

TIPP: Tulajdonostól, vagy ingatlanirodától keres? Az Ingatlankereső segítségével eszerint is megszűrheti a hirdetéseket.