Betöltés...

Eladó felújított panel lakás

Ár: 34.800.000 Ft

Egyetemek vonzáskörzetében, a kettes villamos vonalának szomszédságában, Új kert kertvárosi részében a Lehel utcában, 46 m2-es, 2 szobás, 2 erkélyes, második emeleti, észak-keleti tájolású lakás eladó.

A környék akár lakhatási, akár befektetői szempontokat figyelembe véve, egyaránt kiváló. Néhány (3) perces gyalog séta távolságban minden megtalálható, ami a hétköznapokban szükséges lehet. Óvoda, iskola, középiskola, kisebb-nagyobb élelmiszer, és élelmiszerjellegű boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, Malompark (Interspar, Praktiker), a belváros (15 perc) és természetesen az Egyetemek.

Akinek fontos szempont az autópályára (M35) való gyors eljutás, annak nagyjából öt perc (4km) a felhajtó. Tömegközlekedés szempontjából is jó, a buszközlekedés (12, 15, 21, 22, 24, 33, 34, 35, 36), és a kettes villamosra is közelben felszállhatunk. Autóval akár a lépcsőház előtt, de közvetlen közelben biztonságosan tud parkolni, ingyenesen.

Az épület tizennégy emeletes, panelépítésű, két liftes, a lakás a második emeleten található. A lépcsőházon belül köztes elhelyezkedésű, így minden oldalról védett és fűtött. A közös lépcsőháztól egy zárt folyosó választja el, másik három lakással együtt. Fűtése távfűtés, melynek díja lakásonként eltérő.

Az 46 m2-es lakótér praktikus elrendezésű, a szobák külön bejárattal rendelkeznek. Mindkét szobából nyílik egy-egy erkély, amely a Malompark felé néz. Mindkét szoba laminált padlóval ellátott, minden más helyiség járólapos. Teljes körű felújításon esett át, víz-villanyvezetékcsere, fürdőszoba, öt ponton záródó biztonsági fém bejárati ajtó, műanyag ablakok szúnyoghálóval, villanytűzhellyel, kábeltévé és wifi-vel ellátva.

Közös költség 13.878,- Ft (felújítási alapot és az önerőképzést is tartalmazza), minden egyéb költség külön mérőóra alapján történik.
A rezsi abszolút kezelhető mértékű, a téli hónapokban a hőszolgáltató díj 12-13.000 Ft. körül mozog.
Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. A vételár részét képezi a lakás teljes bútorzata.
Tartozik hozzá egy közös használatú (12 m2) pincerész - amit a szomszéd lakás tulajdonosával együtt használnak - továbbá közös kerékpár tároló használata is.
Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Lehel
Alapterület (m2) : 46
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2023.06.19
Eddig megtekintették 558 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó felújított panel lakás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: nasa62