Betöltés...

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út

Ár: 51.900.000 Ft

Központi helyen, körúthoz, bevásárlóközponthoz, metróhoz közel, mégis tökéletesen csendes, jó állapotú, tágas, 2 szobás lakás eladó, mely akár 2 kisebb lakássá vagy nappali + 2 hálós elrendezésre alakítható a jobb hasznosulás érdekében.
A házban van rövid távon kiadott ingatlan. A belváros bulinegyede 10 perces sétára található, buszmegálló a kaputól pár méterre, metró, 4-6 villamos 5-10 percen belül.
A ház századfordulón épült, 3 emeletes, nagyon jól gondozott, csendes és kulturált épület, kellemes, nagy zöld belső udvarral. A lakás az 1. emeleten, a körfolyosó azon részén található, ahol már nem mennek el az ablakok előtt.
Az ingatlan 63 nm-es, kényelmes terekkel rendelkezik, 2 szobája kifejezetten tágas, egymásból nyílik, 2021-ben cserélt új ablakai a csendes udvarra néznek. Az előszobából szemben nyílik a kádas fürdőszoba, melynek szintén van ablaka a légudvar irányába. A konyha több mint 12 nm-es, így étkező is bőven elfért, praktikus beépített konyhabútor is az ár része .
A lakás jó állapotú, a fűtés a kisebbik szobában és konyhában gázkonvektorról, míg a nappaliban cserépkályháról megoldott. Körbefűtött minden irányból, ideális a hőtartása. A belmagasság közel 4 méter, ezáltal álló galéria beépítésében is lehet gondolkodni.
Összességében egy festést érdemes elvégezni és költözhető is.
Aki bérbeadásban gondolkodik: 2 lakás kialakításával 300.000 Ft körüli összeget tud produkálni, ami rövid távú bérbeadásnál ennek 2-3 szorosa is lehet. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347135
Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Rákóczi út
Alapterület (m2) : 63
Szobák száma: 2
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 199 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat