Betöltés...

Eladó lakás Miskolc, Miskolc Rózsadombján

Ár: 71.190.000 Ft

Utolsó lehetőség Miskolc Rózsadombján!

Az Aulich utca közelében épülő Móga Liget Társasház 18 lakásos, változatos elrendezésű és szobaszámú, 50 m2 – 84 m2 közötti alapterületű, teraszos lakások leköthetők.

Lakószintenként 4 lakás lesz kialakítva, kivéve a legfelső szinten, ahol két, frekventált adottságú un. “penthouse” lakás található, melyhez egy nagyméretű U alakú 3 égtájas tetőterasz kapcsolódik.
A társasház alatt elhelyezkedő külön bejáratú teremgarázstól a panorámás tetőlakásokig, energiatakarékos, 8 személyes lift közlekedik. A pinceszinten kerülnek kialakításra korlátozott számban, a gépkocsi parkolók és tárolók. További lehetőség van a parkolást külső parkoló helyeken is megoldani.

A társasház monolit vasbeton pillérvázas, a pillérek között 30-as tégla kitöltő falazattal és 10 cm Dryvit hőszigeteléssel épül. Az ablakok, és a teraszra nyíló nagyméretű üvegajtók 3 rétegű üvegezéssel ellátott, dupla gumis tömítésű műanyag nyílászárók, belül fehér, kívül antracitszürke színben. A lakás helyiségeiben kizárólag padlófűtés készül. Az épület fűtését hőszivattyú által biztosított központi fűtésrendszer látja el, melynek a szabályzását és vezérlését az időjárás függvényében automatika végzi. Emellett minden lakás külön szabályozható okos termosztáttal és egyedi hőmennyiségmérővel rendelkezik, így mindenki számára komfortos hőmérséklet állítható be a nap minden szakában.

A társasháztól a városi buszközlekedés megállója 2 perces sétával, valamint az élelmiszerboltok, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, iskolák 5 percen belül elérhetőek.

A modern kor szellemében tervezett, kiváló hőszigetelésű, alacsony rezsijű otthonok változatos alapterülettel, elosztással kerülnek megépítésre.
Várható átadás 2024. június vége

További részletekért keresse irodánkat! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 342026
Tulajdonságok
Település: Miskolc
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Miskolc Rózsadombján
Alapterület (m2) : 90
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: Földszinti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.03.21
Eddig megtekintették 140 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Miskolc, Miskolc Rózsadombján" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat