Betöltés...

87 négyzetméteres, 3 szobás, közepes állapotú, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület

Ár: 85.500.000 Ft

Eladó az I. első kerületben a budai vár felé néző 87 nm-es 3 szoba étkezős értékálló lakás. Az ingatlan egy rendezett liftes, akadálymentesített társasház első emeletén találaható.
A lakás K-NY-i fekvésű, elhelyezkedése és alaprajzi elrendezése lehetővé teszi saját otthon, iroda, vagy orvosi rendelő kialakítását is. A két világos, nagyméretű szoba az utca felé tájolt, és a zöld park illetve a Vár felé néznek. Az előszoba, konyha, a kisebb méretű szoba és a kamra pedig a belső udvar felé néz.

Helyiségek: előszoba, étkező, konyha, kamra, 3 szoba, fürdőszoba

A lakást részleges 2012-ben újították fel, a fürdőszoba pedig 2017-ben új burkolatokat kapott, és zuhanykabint alakítottak ki. A fűtés és a melegvíz ellátás cirko- kazánnal megoldott. A lakás belmagassága 3,65 méter, amely lehetővé teszi galéria kialakítását is. A lakáshoz a pinceszinten tároló is tartozik.
Közös költség 22.000 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást.

A környéken kitűnő a közlekedés, infrastrukturálisan jól ellátott, a közelben óvodák, iskolák, park, játszótér, bevásárlási lehetőség egyaránt megtalálható.

For sale in the first district of the 1st district, a 87 sqm 3-room apartment with a dining value. The property is located on the first floor of a tidy, barrier-free condominium with an elevator.
The apartment is located in the E-NY, its location and floor plan allow you to design your own home, office or doctors office. The two bright, large rooms face the street and face the green park and the castle. The entrance hall, kitchen, smaller room and pantry face the inner courtyard.

Premises: entrance hall, dining room, kitchen, pantry, 3 rooms, bathroom

The apartment was renovated in 2012, and the bathroom received new cladding in 2017 and a walk-in shower was designed. The heating and hot water supply is solved with a circulating boiler. The interior height of the apartment is 3.65 meters, which also allows you to create a gallery. The apartment also has a storage room on the basement level.
Common cost is 22,000 HUF, which includes unlimited water consumption.

The transport in the area is excellent, it is well-infrastructured, there are kindergartens, schools, a park, a playground and shopping opportunities nearby.
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: I.ker. Krisztina krt.
Alapterület (m2) : 87
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 597 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "87 négyzetméteres, 3 szobás, közepes állapotú, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum