Betöltés...

ELADÓ lakások épülő társasházban Szolnok belvárosában

Ár: 600.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
2023. 12. 31-i átadással elindult Szolnok belvárosában a Kodály Zoltán általános iskola mögött lévő Török utcában egy öt lakásos társasház építése, amelyben lakások leköthetők.
A rendkívül jó és csendes helyen épülő kelet-nyugati fekvésű társasház megközelítése a Török és a Réz utca irányából is lehetséges autóval és gyalogosan is egyaránt.
A Várkonyi tértől és a Zagyvaparti sétánytól mindössze 1-2 perc távolságra lévő épület környékén megtalálhatók élelmiszerboltok, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegállók és minden, ami a kényelmes életvitelhez feltétlenül szükséges.
Az épületben három szinten öt lakás épül, a földszinten egy 65 nm-es 12 nm-es terasszal, az I. emeleten egy 67 nm-es és egy 50 nm-es lakás egy-egy 6 nm-es terasszal.
A II. emeleten két darab kétszintes lakás kerül kialakításra, melyek közül az egyik alsó szintje 64,7 nm-es lesz két erkéllyel (3,4 és 7,3 nm-es), a felső szintje pedig 25 nm-es hasznos alapterületű lesz.
A másik kétszintes lakás alsó szintje 51 nm-es lesz egy erkéllyel (7,3 nm-es), a felső szintje pedig 24 nm-es hasznos alapterületű lesz.
A társasház falai Leier hőszigetelt téglából épülnek grafitos hőszigetelővel, Dryvit-tal, illetve szilikonos vékonyvakolattal lesznek borítva, a tető pedig betoncserép fedéssel kerül kialakításra.
Az épület udvarán mindegyik lakáshoz egy-egy udvari autó beálló tartozik, melyet az utcai kapubehajtón lehet megközelíteni.
A közös lépcsőházon keresztül lehet a lakásokhoz eljutni, melyek mindegyike magas biztonságú, több ponton záródó acél bejárati ajtókkal lesz felszerelve.
A lakásokban a vizes helyiségekben a falak és a padlók hidegburkolattal, a szobák, nappalik melegburkolattal készülnek.
A padlófűtés és a használati melegvíz ellátásáról egyedi cirko-kazánok gondoskodnak, a vizes helyiségek pedig szaniterekkel felszerelve kerülnek átadásra. A lakások három rétegű műanyag külső nyílászárókkal és szabvány dekor beltéri ajtókkal kerülnek átadásra.
Érdeklődni a 06-20-9 425 360-as mobilon, vagy privát üzenetben lehet.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szolnok
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Török
Alapterület (m2) : 50
Szobák száma: 1-3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: kocsibeálló
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 370 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "ELADÓ lakások épülő társasházban Szolnok belvárosában" című hirdetést látja. (fent)