Betöltés...

Alakítsd Magadnak!

Ár: 80.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó II. kerület, Frankel Leó utcában 87nm-es 3 szobás (külön bejáratúak), étkezős, 2. emeleti lakás a hozzátartozó társasházi szerződés által meghatározott tárolóval.
A házban felújított lift van. A függőfolyosók felújítása megtörtént.
A lakás világos a belső részen lichthof-fal (világítóudvar) rendelkezik. A nappali ablakai két utcára nyílnak. A lakásból kellemes a panoráma, részbeni rálátás van a Dunára és a Margit-szigetre. A belső terület felújítandó, de tágas, nagy belmagasságú. A fa parketta jó állapotú, nem mozog, minimális javítás, csiszolás után használható. Az ablakokon eredeti réz kilincsek és működőképes, zárószerkezet van. A bejáratnál külön WC is található. Az előszobában nagy méretű beépített szekrény.
Az ingatlan Buda közkedvelt részén található, a környék rendkívül jó adottságokkal rendelkezik. Néhány perc alatt elérhetó a Margit-híd, Margit-sziget és a Dunapart is.
A közelben minden megtalálható: üzletek, rendelők, játszóterek, iskolák. Befektetésnek,irodának, rendelőnek is alkalmas. A kiváló közlekedési adottságok: fonódó villamos (17,19), 4-6-os villamos, buszok, metró miatt gyakorlatilag Budapesten minden gyorsan elérhető.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Frankel Leó út
Alapterület (m2) : 87-94
Szobák száma: 3
Komfort: Komfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 592 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Alakítsd Magadnak!" című hirdetést látja. (fent)