Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Rózsavölgy

Ár: 61.400.000 Ft

ÚJ LAKÓPARK, AKÁR AZONNALI BEKÖLTÖZÉSSEL!

Utolsó KIS Lakás!


A XI. kerület gyönyörű zöldövezeti környezetében - elhelyezkedésének köszönhetően népszerű a belvárosban dolgozó, mégis csendes, nyugodt környékre vágyó emberek számára, remek megközelíthetősége miatt – kínálunk eladó lakásokat 43 nm-től 150 nm-ig.

A város tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kitűnően megközelíthető, a környék infrastruktúrája is kiváló. A metró 5 perc tömegközlekedéssel, a bevásárlóközpontok és autópályák 10 percnyi távolságra vannak.

A Budai hegyek között megbújva, a környezethez remekül igazodó kis villaszerű házakban találhatóak a lakások, melyekből választható olyan is akár, melyben csak 9 lakás van.

A lakók és lakásaik teljes biztonsága érdekében portaszolgálattal és kártyás beléptető rendszerrel tudunk bejutni, minden villa alatt teremgarázs található - melyben parkolóhelyet vásárolhatunk 4,3 millió forint+áfa – ahonnan lifttel tudunk megközelíteni minden egyes lakást, valamint orvosi rendelő is fog üzemelni az egyik villában. Lehetőség van tároló helyiség vásárlására is.

Az épületek elhelyezkedése biztosítja, hogy minden lakás napfényes, illetve rendelkezik terasz vagy kertkapcsolattal. Kiadásaink csökkentése és a gazdaságos üzemeltetés érdekében minden ház szolár panellel kombinált padlófűtéssel és radiátoros fűtéssel rendelkezik. A redőny és klíma előkészítést a vételár tartalmazza!
Átadás: 2023. 3. negyedév

Lakás vásárlásunk esetén elsődleges szempontunk, hogy minden álmunk megvalósuljon: gyönyörű környezetben, szép, modern lakásban éljünk, de ha el akarjuk adni, az is nagyon fontos, hogy jó befektetést válasszunk!

Ingyenes, teljes körű hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen kaphat, ezért kérjük telefonáljon! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 330962
Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Rózsavölgy
Alapterület (m2) : 46
Szobák száma: 2
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 1. emeleti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 258 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Rózsavölgy" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat