Betöltés...

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁSOK BALATONLELLÉN - Balatonlelle

Ár: 120.000.000 Ft

A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínálja a hirdetésben szereplő, új építésű társasházban lévő, BALATONLELLEI LAKÁSOKAT.
- Balatonlelle egyik legkedveltebb utcájában, a Balaton és a központ közvetlen közelében, frekventált helyen kerül kivitelezésre a társasház.
- Beruházója megbízható és leinformálható, referencia megtekinthető!
- Az épülő apartmanház Balatonlelle üdülő övezetében kiváló elhelyezkedéssel, a Balaton-parttól és szabad strandjától 50 méterre, a városközponttól pár perc sétára található.
- A minimalista stílusban épülő 2 szintes 14 lakásos épület apartmanjaihoz saját autóbeálló tartozik, melyeket előértékesítési akció keretében a vételár magában foglal.
- A zárt lépcsőházból megközelíthető 45-86 m2 közötti lakások mindegyike erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, a legfelső 2. emeleten pedig penthouse jellegű apartmanok is kialakításra kerülnek.
- Az épületet gépészeti szempontból korszerű és gazdaságos megoldások jellemzik. Az ingatlanokban 3 rétegű hőszigetelt toló és nyíló működtetésű nyílászárók kerülnek beépítésre.
- A lakások köszönhetően a korszerű műszaki megoldásoknak egész évben lakhatóak. A földszinti lakások igazán tágas és méretes teraszokkal bírnak, a legfelső emeleti lakásokhoz pedig irigylésre méltó, 40 m2 alapterületű erkélyek kerülnek kialakításra.
- A kényelmet fokozandó, az erkélyek és teraszok is árnyékoló szerkezettel lesznek ellátva.
- A beruházás végleges építési engedéllyel rendelkezik, tervezett befejezése 2023. nyara.
- Ne késlekedjen, kiváló lehetőség Balatonlelle központjában, vízközelben!!
Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által megvételre kínált BALATONLELLEI TÁRSASHÁZ vagy bármely, a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!
Tulajdonságok
Település: Balatonlelle
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Alapterület (m2) : 86
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.03.16
Eddig megtekintették 260 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁSOK BALATONLELLÉN - Balatonlelle" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lido Home Boglár-Lelle Ingatlaniroda