Betöltés...

Zuglóban 55 nm 3 szobás lakás kerttel + 30 nm tárolóval

Ár: 44.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
INGATLANOSUNK FÉLKIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁSSAL SEGÍTI AZ ELADÁSUNKAT, MÁSIK INGATLANOST NEM KÍVÁNUNK IGÉNYBE VENNI, KÖSZÖNJÜK!
Magánszemélytől eladó XIV. ker. Zugló kertvárosi részén 55 nm-es, 3 szobás felújított, téglából épült kertes házrészünk 30 nm különálló, műhelynek is alkalmas tégla tárolóval.
A kert osztatlan közös tulajdon.
A lakást 2010-ben felújították, a külső bejárati ajtókat és az ablakot termo-üveg fa nyílászárókra cserélték, újak a víz- és villanyvezetékek. A szobák laminált parkettásak, a konyha és a fürdő-WC járólapos burkolatú. A melegvíz és a fűtés kondenzációs Bosh kazánról történik. Az összes szomszéddal érintkező fal belülről is szigetelt, minden nyílászárón szúnyogháló van. Két kijárattal rendelkezik, mindkettő a saját kertrészre nyílik. Kamerarendszerrel felszerelt.
A külső dryvit szigetelésnek, a cirkó fűtésnek és a házrész kedvező fekvésének (5 lakásból álló ház középső lakása) köszönhetően alacsony a fűtés-számla. NINCS közös költség! A lakóközösség jó, csendesek a szomszédok.
A közlekedés kiváló, több BKK megálló 2 percre (5-ös, 124-es, 125-ös busz, 62, 62A, 69-es villamos), a közelben Tesco Expressz, gyógyszertár, piac. Autóval 6 perc alatt elérhető az Uzsoki Kórház, pár perc a Bosnyák-tér, 12 perc Újpest vagy a belváros.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Szatmár
Alapterület (m2) : 55
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Kert, tároló, jó közlekedés
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1718 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Zuglóban 55 nm 3 szobás lakás kerttel + 30 nm tárolóval" című hirdetést látja. (fent)